Verzorgende IG niveau 3

Parttime
Twello
Zorg
diesel-verzorgende

Ben jij de dame of heer die mensen met een respectabele leeftijd een goed gevoel kan geven?

Dan kan je bij DieSel Twello meteen aan de slag. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO.

Je gaat aan het werk voor een zorgorganisatie waarbij eigen kracht en zelfstandigheid van oudere mensen ondersteunt wordt door middel van het bieden van welzijn-, woon- en zorgdiensten. De organisatie heeft verschillende locaties in de omgeving van Twello.

Functie

Als verzorgende ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en verzorging van cliënten. Je begeleidt, stimuleert en assisteert cliënten bij het verrichten van ADL activiteiten en signaleert daarbij eventuele bijzonderheden. Te denken valt aan het toediensen van medicijnen en druppelen van ogen, steunkousen aan- en uittreken, wassen, aan- en uitkleden, zwachtelen en wondverzorging en het rapporteren in de zorgmap.

Benodigde kennis en vaardigheden

  • Je bent gediplomeerd verzorgende niveau 3 IG
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je functioneert prima zelfstandig
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je werkt in de dag-, avond- en weekenddiensten
  • Je vint het prettig om met ouderen om te gaan
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 50km van Twello

Arbeidsvoorwaarden

Bij deze functie zijn de diensten wisselend, dus het is belangrijk dat je ook in de avonden en in de weekenden beschikbaar bent. Het aantal uren, de werkdagen en werktijden gaan in overleg met de dame die de planning maakt. Salaris en toeslagen conform inlenersbeloning CAO verpleeg- en verzorgingshuizen en zorg.
 

Sollicitatieprocedure

Graag ontvangen we jouw CV en een korte motivatie waarin je uitlegt waarom jij geschikt bent voor deze vacature. Binnen één week krijg je van ons een reactie.

Helaas is deze vacature niet meer actief.
Blijf op de hoogte met ons vacature alert.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.