Zelfstandigwerkend kok

Fulltime
Twello
Horeca
diesel-horeca-kok

Vacature horeca

Gezocht per direct een zelfstandigwerkend kok omgeving Lochem

Je gaat aan het werk bij een restaurant op een vakantiepark in Lochem. De gasten die het restaurant bezoeken zijn heel verschillend; gezinnen, kinderen, senioren en stellen. Gasten kunnen in het restaurant, op het terras of aan de bar plaats nemen. Het restaurant is net overgenomen door een nieuwe eigenaar en daarom zijn wij bezig om een nieuw horeca team samen te stellen. Het restaurant is geopend voor lunch, diner maar ook voor koffie met gebak of een borrel. Op de menukaart vind je onder andere varkenshaas medaillons, hamburgers, schnitzel stroganoff, maar ook truffel ravioli.

Functie 

Als zelfstandigwerkend kok heb jij samen met de bedrijfsleider de verantwoordelijkheid over de keuken.

Daarnaast houd je de inkoop bij, denk je na over nieuwe gerechten voor op de kaart en houd je de hygiene in de keuken scherp in de gaten.

Benodigde kennis en vaardigheden

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als zelfstandigwerkend kok
  • Minimaal 3 jaar werkervaring met a la carte
  • Proactieve houding; jij weet wat er moet gebeuren en je zorgt dat het gebeurt
  • Creatief, jij ziet uitdaging in het origineel opmaken van gerechten
  • Communicatief vaardig; je kunt goed overleggen met je collega's in de keuken, maar ook in de bediening
  • Je beschikt over een gezonde dosis humor

Arbeidsvoorwaarden

Het restaurant is elke dag geopend. Het is een fulltime functie. Werkdagen en werktijden gaan in overleg. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent, je moet ook in het weekend en in de avonden werken. Van ons krijg je een uitzendovereenkomst en als het goed bevalt ga je na een aantal maanden direct op contract bij de opdrachtgever.

Sollicitatieprocedure

Graag ontvangen we jouw CV en een korte motivatie waarin je uitlegt waarom jij geschikt bent voor deze vacature. Binnen één week krijg je van ons een reactie.

Helaas is deze vacature niet meer actief.
Blijf op de hoogte met ons vacature alert.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.