Werkvoorbereider/calculator

Fulltime
Twello
Bouw
administratiefmedewerkerman

Vacature bouw

Gezocht werkvoorbereider/calculator in omgeving Vaassen

Het bedrijf waarvoor je aan het werk gaat is een middelgroot aannemersbedrijf die actief is in de nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie inzowel de woning- als een utiliteitsbouw. Ook beschikt het bedrijf over een eigen timmerwerkplaats waar ze ramen, kozijnen, deuren en trappen op maat produceren. Het is een echt familiebedrijf, waar met een klein team hard gewerkt wordt en de sfeer onder de collega's goed is. Het is belangrijk dat je goed in het team past.

Het bedrijf is met name werkzaam in de omgeving Apeldoorn, Deventer en Zwolle.

Functie

Als werkvoorbereider/calculator werk je nauw samen met de directeur. Jullie moeten elkaar blindelings kunnen vertrouwen want je bent verantwoordelijk voor het hele project. Je neemt de klussen bij de klant op, je calculeert, je zorgt voor de werkvoorbereiding, je coordineert de uitvoering en de oplevering. Kortom een verantwoordelijke en afwisselende functie.

Benodigde kennis en vaardigheden

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als werkvoorbereider/calculator
  • Ervaring met AutoCAD
  • Communicatief vaardig, zowel met klanten als je collega's op de bouw
  • Representatief uiterlijk
  • Assertief karakter 
  • Ervaring met uitvoerende werkzaamheden op de bouw is een pre
  • Woonachtig in de omgeving van Apeldoorn/Deventer

Arbeidsvoorwaarden

Het is een fulltime functie voor lange termijn. In eerste instantie zul je voor ons aan het werk gaan, maar als het vanuit jou en onze opdrachtgever goed bevalt, zul je na een aantal maanden rechtstreeks bij de opdrachtgever op contract gaan. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform inlenersbelening bouw CAO.

Sollicitatieprocedure

Wat wij graag ontvangen is jouw CV waarop te lezen is dat je minimaal 5 jaar werkervaring hebt als werkvoorbereider/calculator en een korte motivatie. Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.

 

Helaas is deze vacature niet meer actief.
Blijf op de hoogte met ons vacature alert.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.