Bedrijfsfilosofie

DieSel Personeelsdiensten gaat net dat stapje verder

DieSel Personeelsdiensten is een dienstverlener die zich onderscheidt door betrokkenheid, daadkracht en eerlijkheid. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat invulling te geven aan uw wensen. Daarnaast kennen we de dienstverleningsmarkt als geen ander en kunnen we voor u een meerwaarde creëren door transparant en efficiënt te opereren, boordevol ambitie.

Wij zijn erop gericht uw bedrijf te ondersteunen en te flexibiliseren. Niet alleen door u vakmensen aan te bieden, maar ook door uw bedrijf eens vanuit een andere invalshoek te benaderen en oplossingsgericht te handelen vanuit een no-nonsens mentaliteit.

DieSel Personeelsdiensten werkt regionaal

Wij geloven dat werken in de regio de betrokkenheid tussen medewerkers en bedrijven stimuleert. Dat betekent dat wij lokaal zichtbaar zijn;

  • Bij onze klanten op kantoor, maar ook op de werklocaties
  • Bij netwerk- en sportverenigingen
  • Bij regionale sociale instanties; wij werken nauw samen met het UWV en de gemeente om sollicitanten en bedrijven uit de regio met elkaar te verbinden
  • Via online en offline media kanalen
  • Onze vestigingen zijn centraal gelegen in het hart van dorpen en goed bereikbaar

DieSel Personeelsdiensten heeft vestigingen in Ermelo, Nunspeet en Twello.

Het kantoor in Ermelo wordt bemand door Theo Bronkhorst, Reinard Schouten, Erica Dijkgraaf en Wietske Kroondijk. Met zijn vieren zijn zij actief in het gebied rondom Ermelo.

In Nunspeet wordt het kantoor gerund door Nathalie van Goor en Reinard Schouten en zij nemen de regio rondom Nunspeet voor hun rekening.

Irma ten Bulte en Lizet der Kinderen zijn verantwoordelijk voor het kantoor in Twello en zij zijn met name actief in de stedendriehoek; Twello, Klarenbeek, Voorst, Zupthen, Vaassen, Deventer, Apeldoorn en Lochem.

DieSel Personeelsdiensten, dát werkt!