Vleesbezorger

Parttime
Twello
Vleesverwerkingsindustrie
diesel-ik-zoek-een-baan

Vacature vleesverwerkingsindustrie

Gezocht per direct een bezorger voor een slachterij

Voor een slachterij in de omgeving van Twello zijn wij op zoek naar een sterke man of dame die vlees wil bezorgen bezorgen bij verschillende bedrijven. Het bedrijf is gespecialiseerd in het op islamitische wijze slachten van schapen, lammeren en geiten. Daarnaast verkopen ze ook rundvlees, kalfsvlees en kipproducten.  

Functie

Als bezorger zorg jij ervoor dat de vleesproducten op de juiste momenten bij de klanten geworden geleverd. De klanten zijn gevestigd door heel Nederland, maar ook in Duitsland en Belgie. Als bezorger ben jij de vertegenwoordiger van het bedrijf. Jij bent representatief, vriendelijk en bereid om klanten te helpen. Met het bezorgen ben je ongeveer 24 uur per week bezig. Daarnaast is het mogelijk om opgeleid te worden in de slachterij. In eerste instantie betreft het dus een parttime functie, maar als jij bereid bent om naast het bezorgen ook andere werkzaamheden uit te voeren, dan kan het een fulltime functie worden.

Benodigde kennis en vaardigheden

  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs
  • Je bent representatief en communicatief vaardig
  • Je bent fysiek sterk
  • Je beschikt over een goed richtingsgevoel
  • Je vindt het leuk om met mensen samen te werken van verschillende culturen
  • Je bent niet vies van bloed
  • De ambitie om opgeleid te worden in de slachterij is een pré

Arbeidsvoorwaarden

In eerste instantie betreft het een parttime functie, maar als je bereid bent om verschillende werkzaamheden binnen de slachterij op te pakken, kan het een fulltime functie worden. Het is een functie voor lange tijd; in het begin ga je aan het werk via ons, maar als het van beide kanten goed bevalt dan ga je na een aantal maanden rechtstreeks bij de klant in dienst. Salaris conform CAO vleessector

Sollicitatieprocedure

Graag ontvangen we jouw CV en een korte motivatie waarin je omschrijft in een paar zinnen waarom jij denkt dat je geschikt bent voor deze functie.

 

Helaas is deze vacature niet meer actief.
Blijf op de hoogte met ons vacature alert.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.