Vestigingsmanager groen

Fulltime
Twello
Commercieel
diesel-hovenier-1a1520932795

Beschik jij over groene vingers, een commerciële drive en kom je uit de omgeving Apeldoorn?

Dan heeft DieSel Personeelsdiensten een leuke baan met afwisseling en verantwoordelijkheden als vestigingsmanager in Apeldoorn.

Als groenleverancier biedt het bedrijf een volledig assortiment voor hoveniers, kwekers, tuincentra, maar ook aan particulieren. Het bedrijf heeft vestigingen in de omgeving van Apeldoorn/Deventer. Het team waarin je aan het werk gaat is klein en daardoor is het belangrijk dat jij goed in het team past.

Functie

Als vestigingsmanager bewaak jij het fort. Je gaat zelfstandig aan het werk en je voert diverse werkzaamheden uit. Het inkopen, goederen in ontvangst nemen, magazijn beheren, offertes maken, klanten te woord staan en het verzenden van de producten, het hoort allemaal bij jouw takenpakket. Met jouw commerciele drive zie jij waar de verkoopkansen liggen en denk je altijd met de klant mee. Productkennis is vereist, maar doordat jij ervaring hebt in de groensector, is dat voor jou geen probleem. De klanten bestaan uit hoveniers, kwekers en tuincentra's en jij weet als geen ander waar deze klanten behoefte aan hebben. Bovendien heb je ervaring met een heftruck en het besturen van een kleine shovel. Kortom als vestigingsmanager is geen dag hetzelfde. 

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring in de groensector, je bent betrouwbaar en proactief. Uit jezelf zie je welk werk er moet gebeuren en je initieert nieuwe kansen. Daarnaast ben je woonachtig in de omgeving Apeldoorn en ben je in het bezit van rijbewijs B. 

Arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor lange tijd. De werkuren wisselen. Van maart t/m begin juni ga je 9 uur per dag aan het werk, plus één zaterdag in de maand. In juli en augustus ga je halve dagen aan het werk en vanaf september tot december werk je 9 uur per dag. De werktijden zijn van 07.00 - 17.00 uur. 

DieSel Personeelsdiensten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.