Vakantiewerk Terschelling

Vakantiewerk
Terschelling
Detailhandel
terschelling

Zoek jij het mooiste vakantiewerk van Nederland?

Wij zoeken vakantiekrachten voor een supermarkt op Terschelling. Hét vakantie-eiland van Nederland.

Wij zoeken vakantiekrachten die in de maanden juni, juli of augustus minimaal vier aaneengesloten weken beschikbaar zijn voor een fulltime baan in een supermarkt op Terschelling. Daarbij wordt jouw onderdak en de overtocht ook nog eens 100% vergoed! Wat wil je nog meer? Lekker 40 uur per week werken en in je vrije tijd lekker genieten van alles wat Terschelling te bieden heeft.

De werkzaamheden bestaan het vullen van de vakken in de supermarkt. Omdat er veel vakantiegangers zijn, zal dit vaak frisdrank, bier etc. zijn, dus we zoeken echte aanpakkers. Daarnaast zoeken we caissières, ervaring hierbij is een pré. Uiteraard moet er hard gewerkt worden, maar als je ‘s avonds met een paar collega’s even lekker naar het strand gaat, ben je dat zo weer vergeten.

Waarom willen wij jou?

  • Je bent minimaal vier weken aaneengesloten beschikbaar voor werk (uiteraard heb je vrije dagen).
  • Je hebt een goede werkmentaliteit
  • Misschien heb je al wel wat supermarkt-ervaring (niet verplicht)
  • Je spreekt de Nederlandse taal
  • Wat bieden we jou?

Je krijgt de mooiste werklocatie van Nederland. Je krijgt een salaris conform levensmiddelen CAO. Onderdak wordt kosteloos voor je geregeld op loopafstand van de supermarkt. En je overtocht per boot wordt vergoed.

Enthousiast geworden, is dit wat voor jou?

Graag ontvangen we jouw CV en een korte motivatie waarin je omschrijft in een paar zinnen waarom jij denkt dat je geschikt bent voor deze functie

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.