Verkoopadviseur

Fulltime
Nunspeet
Commercieel
diesel-commercieel1512066920

Is verkopen je passie en iets waar je jezelf verder in wilt ontwikkelen?

Solliciteer dan snel bij DieSel Personeelsdiensten en je kunt direct aan de slag!

Wist je dat de seniorenmarkt één van de snelst groeiende markten is? Onze opdrachtgever richt zich al sinds 2013 op deze doelgroep als de specialist in veilige comfortdouches. Binnen de branche van veilige badkamers hebben zij een leidende positie. Steeds meer mensen weten ons te vinden en we groeien. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Verkopen is je passie en iets waar je jezelf nog (veel) verder in wilt ontwikkelen. Je hebt niet alleen een goed verhaal, maar ook een luisterend oor richting de klant. Voor jou als verkoop adviseur is geen dag hetzelfde. Iedere klant is anders, ieder ontwerp heeft zijn uitdaging. Op basis van een vooraf ingeplande afspraak ga je op bezoek bij onze (potentiële) klant door heel Nederland. Je weet als geen ander de specifieke klantbehoeften te analyseren en geeft uitleg en advies over de mogelijkheden van onze producten. Je maak ter plekke aan tafel een passende aanbieding en weet de klant, op een klantgericht manier, te overtuigen tot verkoop.

Mijn profiel:
In jouw rol als verkoop adviseur weet je mensen te enthousiasmeren, overtuigen en committeren. Uiteraard beschik je over een gezonde dosis gedrevenheid, een neusje voor commercie en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Om succesvol te worden ben je een echte strever; je wilt graag presteren, je targets halen en hele tevreden klanten. Je ziet dit als een uitdaging en als je missie. Je haalt je voldoening uit het scoren van orders en je kan goed tegen druk. En niet te vergeten representatief, jij bent het visitekaartje!

Daarnaast voldoe je aan de volgende punten:

Minimaal MBO werk- en denkniveau
Ervaring met adviserende verkoop bij particulieren doelgroep, commercieel gedreven en affiniteit met sanitair (b.v. badkamer/keuken) is een pré
Overtuigingskracht en empathie
Proactieve en flexibele werkmentaliteit
Bezit van rijbewijs B en woonachtig centraal in Nederland
 

Mijn carrière:
 Je werkt in een prettige informele werksfeer en leuke collega’s. Jij vindt het belangrijk dat jij je ontwikkelt tijdens je werk, daarom werk je continu aan je eigen carrière. Naast on-the-job training biedt onze opdrachtgever een vast basissalaris en een aanvullende aantrekkelijke bonusregeling. Daarnaast ontvang je een representatieve auto van de zaak. De overige aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend te noemen en heb je, bij goed functioneren, uitzicht op een vast dienstverband!

 

 

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.