Allround Timmerman

Fulltime
Nunspeet
Bouw
diesel-timmerman

Zelfstandige allround timmerman gezocht! Ben jij ervaren, enthousiast en klantgericht?

Dan heeft DieSel Personeelsdiensten een mooie baan voor jou! Uiteraard met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prima salaris!

Wij zijn in opdracht van onze klant, gevestigd in Nunspeet, op zoek naar een ervaren, allround timmerman. Zij zijn marktleider in Nederland op het gebeid can comfortsanitair en woningaanpassingen. De montagedienst zorgt ervoor dat alle nieuwe badkamers tijdig en correct worden geïnstalleerd bij de klanten. Jij, als timmerman, zorgt ervoor dat alle werkzaamheden correct worden uitgevoerd. Je plaatst de badkamer keurig afgewerkt en zorgt ervoor dat alles naar tevredenheid van de klant schoon en netjes wordt achter gelaten.

Om succesvol te zijn in deze functie ben je zeer nauwkeurig en precies. Door jouw enorme inzet, flexibiliteit en klantgerichtheid onderscheid jij je van andere timmerlieden. Je werkt zelfstandig en doelgericht en de klant is voor jou altijd koning!

Functie eisen:

- afgeronde opleiding als timmerman

- ervaring als timmerman bij particulieren is een pré

- representatief voorkomen

- goede werkmentaliteit

- in het bezit van rijbewijs B

- woonachting in een straal van 35 km rond Nunspeet

Je vindt het belangrijk dat jij je ontwikkelt tijdens je werk, daarom werk je continu aan je eigen carrière. Bij onze opdrachtgever ben je verzekerd van training en opleiding om nóg meer uit jezelf te halen. Het is een erkend leerbedrijf en je kunt je ambities dan ook waarmaken.Daarnaast kun je dagelijks in een mooie bedrijfsbus rijden. Uiteraard staan daar uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover en uitzicht naar een vast dienstverband!

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.