Zelfstandige stratenmaker

Fulltime
Nunspeet
Bouw
vacature stratenmaker zwolle nunspeet

Ben jij een zelfstandige stratenmaker op zoek naar een afwisselende baan?

Wij zoeken een stratenmaker met leidinggevende kwaliteiten!

Onze relatie in de omgeving van Nunspeet / Zwolle is gespecialiseerd in projecten in meerdere bedrijfstakken. Ze zijn landelijk actief in projectbestrating, tuinrealisatie, montageprojecten en kitwerkzaamheden. Voor de afdeling projectbestrating zijn wij dringend op zoek naar stratenmakers. Bij projectbestrating biedt onze relatie een totaaloplossing voor het aanleggen van bestrating en infrastructuur.  Je komt te werken in een team van zo’n 30 vakmensen die beschikking hebben over een innovatief wagenpark.

Als stratenmaker bij onze opdrachtgever heb je een erg diverse baan! Je gaat zelfstandig bestrating aanbrengen, maar ook de daarbij behorende voorbereidende werkzaamheden uitvoeren zoals meten, uitzetten, profileren zandbaan en uitvoeren van reparaties.

Om zelfstandig machinaal te straten, dien je om kunnen gaan met het daarvoor bestemde materieel. Daarnaast wordt van je verwacht dat je je collega’s kunt begeleiden en motiveren om zo te zorgen voor voldoende productie en kwaliteit. Jij bent het aanspreekpunt voor de uitvoerders en zult ook bij noodzakelijk overleg aanwezig moeten zijn.

Om deze verantwoordelijke en zelfstandige functie goed uit te kunnen voeren breng jij het volgende mee:

  • Je kunt uitstekend zelfstandig werken
  • Je beschikt over een opleiding tot stratenmaker of hebt aantoonbare ervaring.
  • Je bent in het bezit van VCA-basis
  • Je hebt je B rijbewijs
  • Je beschikt over leidinggevende en organisatorische kwaliteiten.
  • Je bent ondernemend en een echte aanpakker.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Ruime mogelijkheden jezelf te ontwikkelen.
  • Een goed salaris conform cao.
  • Een fijn team om in te werken.

Ben jij de ervaren stratenmaker die we zoeken en kun je niet wachten je steentje bij te dragen? Solliciteer dan direct hieronder of stuur je cv met motivatie naar nunspeet@dieselpersoneel.nl. Bellen of even binnenlopen mag ook! Je kunt ons bereiken op 0341-217060 of aan de Stationslaan 25 te Nunspeet. (Naast de Action)


 

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.