(Leerling) Kitter

Fulltime
Nunspeet
Bouw
vacaturekitterboon

Op zoek naar een leuke afwisselende baan?

Wij zoeken (leerling) kitters regio Nunspeet / Zwolle.

Onze relatie in de omgeving van Nunspeet / Zwolle is gespecialiseerd in projecten in meerdere bedrijfstakken. Ze zijn landelijk actief in projectbestrating, tuinrealisatie, montageprojecten en kitwerkzaamheden. Voor de afdeling kitwerken zijn wij dringend op zoek naar (leerling) kitapplicateurs. Bij deze afdeling verzorgt onze relatie de volledige kit afwerking in bouw- en infraprojecten . 

Als (leerling) kitter ga je je vooral bezig houden met het  (onder begeleiding) op de juiste wijze aanbrengen van voegafdichtingen in de bouwsector, industrie en bij particulieren. Denk hierbij aan aan het afkitten van badkamers, keukens, en constructie kitwerk. Maar ook dilatatievoegen in metselwerk en gevelelementen, galerij(brug)voegen, olie- en chemicaliën bestendig afdichten valt onder jouw afwisselende werkzaamheden.
Verder controleer je het werk en verwerk je de uitgevoerde werkzaamheden in de administratie zodat je voldoende productie en kwaliteit kunt garanderen. Natuurlijk behoort ook het ondersteunen van je collega’s tot je taken.

Wat breng je hiervoor mee?

  • Je beschikt over LBO niveau, door opleiding of ervaring.
  • Je bent in bezit van VCA-basis of bereid dit te halen.
  • Je hebt je B rijbewijs.
  • Je kunt netjes werken.
  • Je bent gemotiveerd en prestatiegericht.

Wat bieden wij?

  • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen.
  • Een goed salaris conform cao.
  • Een fijn team om in te werken.

Heb jij de juiste motivatie om deze afwisselende baan aan te gaan? Solliciteer dan direct hieronder of stuur je cv met motivatie naar nunspeet@dieselpersoneel.nl. Bellen of even binnenlopen mag ook! Je kunt ons bereiken op 0341-217060 of aan de Stationslaan 25 te Nunspeet. (Naast de Action)


 

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.