Medewerker Kinderopvang BSO

Parttime
Ermelo
Kinderopvang
diesel-ik-zoek-een-baan

Pedagogisch medewerker BSO Ermelo

Ben jij de flexibele pedagogisch medewerker die wij zoeken in de omgeving Ermelo.

Zin om aan de slag te gaan als (flex-) pedagogisch medewerker? Onze opdrachtgever biedt op verschillende locaties in Nederland opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Zowel dagopvang als buitenschoolse opvang maar ook peuteropvang. Voor de locatie in Ermelo zijn wij dringend op zoek naar een flexmedewerker voor de buitenschoolseopvang (BSO).

 

Een werkdag op deze vestiging......

Is altijd een verrassing. Je weet nooit wat de dag je brengt, maar dat het op zijn minst uitdagend, afwisselend en vooral erg leuk te noemen is, weet je wel. Als je naar buiten kijkt dan zie je bakken vol mogelijkheden voor leuke activiteiten. Uit alle gaten en hoeken hoor je kinderstemmen. Kinderen zie jij als de belangrijkste mensen op aarde en hen een leuke tijd bezorgen zie je als een voorrecht.

 

Functie-eisen

Voor de locatie in Ermelo zijn we op zoek naar een kanjer die het een uitdaging vinden om met kinderen van verschillende leeftijden te werken. De voorkeur gaat uit naar een medewerker die minimaal 2 middagen per week beschikbaar is, waarvan de donderdagmiddag een vaste werkmiddag voor je zal worden.

Je kunt aan de slag voor minstens 4 uur (staat gelijk aan één middag BSO), de praktijk leert dat je vaak meer uren ingezet kan worden als je dat wilt.

  • Heb je een kindgerichte opleiding op minimaal MBO 3-niveau afgerond?
  • Ben je flexibel inzetbaar binnen de BSO (en KDV is een pré) en minimaal 2 dagen per week beschikbaar ?
  • Kun je goed communiceren met ouders, kinderen en collega’s? 
  • Heb je een zelfstandige en collegiale houding? 
  • Heb je een groot hart voor mensen en kinderen? 
  • Woon je binnen een straal van 25 km van Ermelo?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.