Horecamedewerker

Fulltime
Uddel
Horeca
vacaturehorecamedewerkeruddel

Op zoek naar een afwisselende baan in de horeca?

Wij zoeken voor dit seizoen een gastvrije horecamedewerker.

Voor een gezellige horecaonderneming uit de omgeving van Uddel en Garderen zijn wij voor komend seizoen (vanaf eind april) op zoek naar een gemotiveerde kracht voor in de horeca. Het bedrijf is al jaren een begrip in de omgeving. Onze relatie is gevestigd op een mooie locatie waar men kan genieten van een kopje koffie, lunch en diner. Maar men kan er ook terecht voor feesten en partijen. 

Wat ga je doen?

Het plezieren van gasten zit jou als horecamedewerker in het bloed. Je gaat je bezig houden met het uitserveren van hapjes en drankjes maar ook kan het voorkomen dat je bijspringt in de snackbar of tijdens feesten en partijen. Daarnaast gaat het aansturen van het team je natuurlijk af.

Wat breng je hiervoor mee: 

  • Affiniteit met en/of ervaring in de horeca;
  • Gastvrije instelling.

Wat mag je verwachten?

  • Een fulltime functie, werktijden maandag tot en met zaterdag van 11:00 uur tot ongeveer 19:00 uur;
  • Afwisselende baan in de horeca;
  • Tijdelijk dienstverband voor het hele seizoen (april t/m september).

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en heb je zin om te werken in een mooie omgeving solliciteer dan hieronder of stuur je cv met motivatie naar nunspeet@dieselpersoneel.nl

 

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.