Winkelmedewerker slagerij

Parttime
Nunspeet
Detailhandel
slagerij-diesel-1200x630-1

Winkelmedewerker biologische slagerij

We zijn vooral op zoek naar een representatieve enthousiaste dame of heer met liefde voor vlees en dieren

Je gaat voor lange tijd aan het werk voor een biologische slager, waarbij het draait om dierenwelzijn en de kwaliteit van het vlees.

Functie

Als jij jouw werkdag begint en je de winkel binnen stapt, dan blijf je even op de drempel staan en kijk jij door de ogen van de klant; Hoe ziet de winkel eruit? Zijn de producten aangevuld? Zitten er vlekken op de vitrinekast? Is de vloer aangeveegd?

Vervolgens controleer jij of er genoeg kleingeld in de kassa zit en of de winkel geopend kan worden.  Als jij de winkel geinspecteerd hebt, loop je naar achteren om te overleggen met je werkgever wat er nog meer moet gebeuren. Denk aan het klaarmaken van bestellingen voor horecazaken, webshopbestellingen nakijken, het bereiden van bijvoorbeeld hamburgers en het inpakken en vacumeren van vlees. Je werkt samen met de eigenaar, maar het zal ook voorkomen dat je de winkel en het magazijn zelfstandig bestiert. Daarom vergt deze functie een flexibile werkhouding.

Vanzelfsprekend is hygiene erg belangrijk, dus het tussendoor goed schoonhouden van je werkplek hoort bij de werkzaamheden. Ook na sluitingstijd van de winkel, wordt de winkel en het magazijn elke dag grondig schoongemaakt. Er wordt niet bij de winkel geslacht, dus je zult geen bloed tegenkomen.

Functie-eisen

Er ligt geen zwaar pakket aan functie-eisen. We zijn vooral op zoek naar een representatieve enthousiaste dame of heer met liefde voor vlees en dieren. Uiteraard zijn er een paar dingen wel belangrijk om te weten; zoals dat je dozen met vlees moet kunnen tillen, je veel zelfstandig aan het werk gaat en dat jij het (klantvriendelijke) gezicht van de winkel bent.

Arbeidsvoorwaarden

Dit is een functie voor ongeveer 20 uur per week, verdeeld over drie dagedelen.  De begintijden zijn van donderdag t/m zaterdag vanaf 09.00 uur en op zaterdag vanaf 08.00 uur.    

Een ideale baan om te combineren met bijvoorbeeld schoolgaande kinderen of een andere baan. In principe worden er vaste werkdagen afgesproken, maar als jij flexibel bent, dan is jouw nieuwe werkgever dat zeker ook. Het is een functie voor lange termijn. De cao die bij het bedrijf gehanteerd wordt is de cao slagersbedrijf. 

Sollicitatieprocedure

Reageer door te klikken op onderstaande knop. Als je vragen hebt naar aanleiding van de vacature, bel gerust naar ons kantoor in Nunspeet 0341-217060

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.