Assistent accountant met kennis van ICT.

Fulltime
Ermelo
Financieel
vacatureassistentaccountantnunspeet

Ben jij een assistent accountant met kennis van ICT?

Wij zoeken in regio Nunspeet een assistent accountant die tevens het ict-systeem zal gaan beheren!

Voor onze klant met meerdere vestigingen in de omgeving van Harderwijk en Nunspeet zijn wij op zoek naar een assistent accountant die affiniteit heeft met ICT.

Over onze klant:

Onze relatie is een middelgroot kantoor van belasting- en bedrijfsadviseurs met financiële dienstverlening voor zowel het bedrijfsleven en stichtingen als particulieren. Een stabiele en servicegerichte organisatie met ruim 30 medewerkers verdeeld over meerdere kantoren tussen Amersfoort en Zwolle. Zij onderscheidt zich onder andere door een hoge kwaliteit in dienstverlening, een klantgerichte aanpak en pro-activiteit bij wijzigingen in wet- en regelgeving. De dienstverlening beslaat het totale vakgebied van accountancy, (fiscaal) advies en administratieve dienstverlening tot automatiseringsadvies en mediation.

Over jou:
In de functie van assistent accountant behoren onder andere het samenstellen van jaarrekeningen voor de opdrachtgevers en het verzorgen van fiscale aangiften tot jouw takenpakket. Tevens is het de bedoeling dat je samen met een collega het ICT-systeem beheert.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren worden de volgende competenties van je verwacht:

  • Je hebt een opleiding op minimaal MBO 4 niveau (MBA/Fiscaal)
  • Daarnaast is enige bijscholing vereist
  • Je beschikte over enkele jaren relevante werkervaring
  • Je bent integer, representatief en resultaatgericht
  • Verder ben je analytisch sterk en communicatief goed onderlegd
  • Je bent fulltime beschikbaar (32-40 uur)

Sollicitatieprocedure:
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en zie je jezelf een bijdrage leveren aan de dienstverlening van onze klant solliciteer dan hieronder of neem contact met ons op: 0341-217060 of mail naar nunspeet@dieselpersoneel.nl

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.