Gevorderd Assistent Accountant.

Fulltime
Ermelo
Financieel
vacaturegevorderdassaccountantnunspeet

Ben jij een commercieel sterke assistent accountant?

Wij zoeken in de regio Nunspeet een gevorderd assistent accountant.

Voor onze klant met meerdere vestigingen in de omgeving van Harderwijk en Nunspeet zijn wij op zoek naar een gevorderd assistent accountant.

Over onze klant:
Onze relatie is een middelgroot kantoor van belasting- en bedrijfsadviseurs met financiële dienstverlening voor zowel het bedrijfsleven en stichtingen als particulieren. Een stabiele en servicegerichte organisatie met ruim 30 medewerkers verdeeld over meerdere kantoren tussen Amersfoort en Zwolle. Zij onderscheidt zich onder andere door een hoge kwaliteit in dienstverlening, een klantgerichte aanpak en pro-activiteit bij wijzigingen in wet- en regelgeving. De dienstverlening beslaat het totale vakgebied van accountancy, (fiscaal) advies en administratieve dienstverlening tot automatiseringsadvies en mediation.

Over jou:
Als gevorderd assistent accountant ben je samen met de kantoorleiding verantwoordelijk voor de werkstromen en actieve dienstverlening van de betreffende vestiging. Je krijgt een sleutelrol in het onderhouden van contacten met jullie klanten. Tot je taken behoren onder andere:

  • Het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften
  • Het bespreken van jaarrekeningen, tussentijdse cijfers en prognoses
  • Relatiebeheer en het voeren van acquisitie

Hiervoor breng je het volgende mee:

  • Je hebt een fiscale opleiding op minimaal MBO niveau afgerond
  • Bijscholing in het vakgebied is vereist
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt een commerciële  en proactieve instelling
  • Je bent integer
  • Je bent resultaatgericht maar ook innoverend en creatief


Sollicitatieprocedure:
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en zie je jezelf een bijdrage leveren aan de dienstverlening van onze klant solliciteer dan hieronder of neem contact met ons op: 0341-217060 of mail naar nunspeet@dieselpersoneel.nl

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.