Bouw timmerman

Fulltime
Twello
Bouw
diesel-timmerman

Ben jij de allround timmerman die enthousiast wordt van afwisselende bouwprojecten waar vakmanschap vereist is?

Dan kun je bij DieSel Personeelsdiensten direct aan de slag! Uiteraard voor een mooi salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Het bedrijf waar je aan het werk gaat is een relatief jong bouwbedrijf, opgericht in 2004. In de begin jaren lag de focus met name op machinaal timmerwerk en het plaatsen hiervan. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig bouwbedrijf. Het bedrijf is werkzaam in de nieuwbouw, aanbouw, verbouw en renovatie. Het bedrijf werkt met ambachtelijke technieken en daarom zijn zij op zoek naar echte vakmensen.

Functie

Als timmerman ga je aan het werk op verschillende klussen. Aan de hand van tekeningen ga je zelfstandig of in een team aan het werk. Werkzaamheden variereren per klus, denk aan voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden zowel in de nieuwbouw, aanbouw, verbouw en onderhoud.

Benodigde kennis en vaardigheden

  • Afgeronde MBO opleiding tot timmerman
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring als timmerman
  • Woonachtig binnen een straal van 50km van Twello
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
  • Fysiek goede gezondheid
  • Je beschikt over een geldig VCA
  • Competenties die gevraagd worden zijn; betrouwbaar, representatief en nauwkeurig

Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt van ons een uitzendovereenkomst maar wij houden ons uiteraard netjes aan de bouw cao. Denk hierbij aan salariering, KM vergoeding woon-werkverkeer, gereedschapsgeld en als je daar recht op hebt, het bouwpensioen en ADV dagen.

Vaak zijn de klussen voor 40 uur per week, maar in overleg zijn wellicht minder uren ook mogelijk.

Zoals al genoemd variereert de duur van de klussen, het kan voor een aantal weken zijn, maar ook voor een aantal maanden of langer. Uiteraard zijn wij hier eerlijk over en wij doen altijd ons best om onze bouwmannen aan het werk te houden. Vaak loopt de éne klus over in de ander en veel van onze bouw medewerkers hebben ondertussen een bepaalde tijd contract.

Sollicitatieprocedure

Wat wij graag ontvangen is jouw CV waarop te lezen is dat je minimaal 3 jaar werkervaring hebt als timmerman en een korte motivatie. Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie. 

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.