Shovelmachinist oproepbasis

Parttime
Twello
Grondverzet
shovel

Ervaren shovelmachinist? Dan zoeken wij jou in regio Twello!

Vacature ervaren shovelmachinist op oproepbasis

Voor een grondverzetbedrijf in de omgeving van Deventer zijn wij met regelmaat op zoek naar ervaren shovelmachinisten. Het gaat om een no-nonsense bedrijf met een zeer goede reputatie in de omgeving. 

Functie

Je werkt zelfstandig op verschillende afdelingen bij een afvalverwerkingsbedrijf. Bijvoorbeeld de compostering, zandwasser of bij de stort. Je communiceert met je collega door middel van een portofoon. Je werkt meestal in de dagdienst. Op sommige afdelingen wordt in twee ploegen gewerkt, van 06.00 - 15.00 uur of van 15.00 - 24.00 uur. Voor de avonduren ontvang je een toeslag conform beroepsgoederenvervoer CAO. Er zijn vaste pauzes samen met je collega's.

Wat vragen wij van jou

  • Aantoonbare ervaring op de shovel
  • In het bezit van een geldig VCA
  • Zelfstandig kunnen werken

Wat bieden wij

  • Een functie op oproepbasis; de planning wordt is kort van tevoren gemaakt. Dat betekent dat wij jou vandaag kunnen vragen of je morgen, de rest van de week of volgende week kunt werken
  • Salaris en toeslagen conform CAO Beroepsgoederenvervoer
  • reiskostenvergoeding € 0,19 per kilometer

Wil je liever een fulltime baan? Dan kan deze vacature toch een leuke opstap zijn. Vooral in de zomer is het druk en kunnen we mensen regelmatig fulltime inzetten. We blijven dan voor jou kijken of we je ergens anders fulltime kunnen inzetten. 

Iets voor jou? Reageer dan snel. Klik op onderstaande button. Je kunt ook altijd bellen met Irma & Jacomien op 0571-280580 of mail naar twello@dieselpersoneel.nl Voor meer informatie en een bak koffie ben je van harte welkom op ons kantoor aan de Dorpsstraat 8a in Twello.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.