Schoonmaakmedewerker kantoren

Parttime
Twello
Schoonmaak
diesel-schoonmaak

Vacature schoonmaak

Gezocht per direct een schoonmakers in Deventer

Voor een opdrachtgever in de omgeving Deventer zijn wij op zoek naar ervaren schoonmakers. Onze opdrachtgever is een grote speler in de schoonmaakbranche en werkt voor diverse bedrijven door heel Nederland. Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een dame of heer die aan het werk wil bij een technisch productiebedrijf in Deventer. Een internationaal bedrijf waarbij een professionele presentatie erg belangrijk is. 

Functie

Als ervaren schoonmaker weet jij als geen ander wat er moet gebeuren om de boel netjes  en schoon te houden. Je gaat samen met collega's aan het werk en je zorgt ervoor dat de kantoren, toiletten, openbare ruimtes en eventueel de kantine er netjes en schoon uitzien. Je hebt oog voor detail en je ziet welk werk er moet gebeuren. 

Functie-eisen

  • Je bent woonachtig in de omgeving Deventer
  • Ervaring met schoonmaak werkzaamheden is een pré
  • Je beschikt over een goede lichamelijke gezondheid
  • Je houdt van aanpakken en werkt resultaatgericht
  • Je kunt goed samenwerken

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een parttime functie voor ongeveer 6 tot 8 uur per week. Op maandag, woensdag en vrijdag werk je van 17.00 - 19.00 uur. Salaris conform CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Sollicitatieprocedure

Graag ontvangen we jouw CV en een korte motivatie waarin je omschrijft in een paar zinnen waarom jij denkt dat je geschikt bent voor deze functie.

 

Helaas is deze vacature niet meer actief.
Blijf op de hoogte met ons vacature alert.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.