Parttime Postsorteerder

Parttime
Twello
Logistiek
diesel-postbezorger

Parttime postsorteerder

Postsorteerder

Ben jij een vroege vogel, die de middag liever vrij heeft? Of ben je juist een avondmens? Houd je van lekker doorwerken met een gezellige groep collega’s? Dan is postsorteerder jouw nieuwe parttime baan!

Wat ga je doen?

Als sorteerder leg je handmatig alle poststukken in de juiste kratten. Dit doe je voor verschillende wijken. Ook zorg je voor een schone werkplek. Aan het eind van jouw dienst heb je alle post voor die dag gesorteerd en in de juiste kratten gelegd. Ook zijn er mogelijkheden voor zittend werk, waarbij je de post codeert met behulp van een computer.

Wat vragen we van je?

Je gaat onderdeel uitmaken van een pool van sorteerders. Die sowieso op woensdag aan de slag kunnen.  Hierin ben je vrij om te werken wanneer het jou uitkomt. Wekelijks wordt er een planning gemaakt en gaan we in de pool informeren wie er beschikbaar is.. De diensten zijn van 06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 en van 12:00 - 21:00.  Er bestaat een mogelijkheid dat er ook op andere dagen gewerkt kan worden. Tijdens de decembermaand is fulltime gegarandeerd mogelijk.

– Flexibel in werktijden en dagen
– Nauwkeurig
– Een gezellige collega
– Woonachtig in Deventer/Apeldoorn of directe omgeving

Wat bieden wij jou?

Een leuke en flexibele parttime baan in een gezellig team. In dit team werken we hard, maar helpen we elkaar graag. En niet geheel onbelangrijk, een bruto uurloon van €9,20. Conform cao. Voor werken buiten de normale werktijden gelden toeslagen.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan nu direct contact op met ons!! Via mail of telefoon: irma@dieselpersoneel.nl of 0571-280580.

 

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.