Over DieSel

Ermelo 0341 - 561 835

Twello 0571 - 280 580

Nunspeet 0341 - 217 060

Persoon

Over DieSel Personeel & Projecten

Wij gaan net dat stapje verder

DieSel Personeel & Projecten werkt samen met de Axxent Groep in Uddel. DieSel Personeel & Projecten is jaren geleden gestart met de vestiging in Ermelo met Theo Bronkhorst aan het roer. In eerste instantie was dat aan de Stationsstraat, later volgde een verhuizing naar het Raadhuisplein.

DieSel Personeel & Projecten staat voor Dienstverlening en Selectie. Wij van DieSel Personeel & Projecten bieden klanten een totaaloplossing. Onze werkwijze is heel persoonlijk en betrokken. We gaan voor de lange termijn samenwerking en dat zorgt voor meer binding. Zo komen wij al jaren bij onze klanten over de vloer. Lange relaties gaan wij ook aan met onze medewerkers.  Een groot deel van onze medewerkers hebben we in vaste dienst. Dat kom je doorgaans niet tegen in de uitzendbranche. Onze medewerkers zijn de brandstof voor uw bedrijf.

Vestiging Ermelo

Actief in de regio Ermelo, Harderwijk, Putten, Nijkerk, Zeewolde, Biddinghuizen, Randmeren.

Ondertussen runt Theo Bronkhorst de vestiging in Ermelo al lang niet meer in zijn ééntje. Erica Dijkgraaf is al meer dan vijf jaar niet meer weg te denken bij DieSel Ermelo en sinds 2017 is Leon Vermeer bij de club gekomen. Theo houdt zich vooral bezig met technische vacatures en Leon richt zich met name op het werven en selecteren van medewerkers. Erica zorgt voor de inschrijvingen, urenverwerking en de facturatie.

DieSel Ermelo is trots op het feit dat zij al 10 jaar een stabiele partner zijn voor zowel het regionale bedrijfsleven als voor hun medewerkers.

Vestiging Twello

Actief in Twello, Klarenbeek, Voorst, Zupthen, Vaassen, Deventer, Apeldoorn en Lochem

Behalve in Ermelo is DieSel Personeel & Projecten ook al enige jaren actief in Twello. Sinds 2012 heeft Irma ten Bulte ervoor gezorgd dat DieSel Personeel & Projecten niet meer weg te denken is uit Twello en omgeving. DieSel Twello is breed georiënteerd; van vacatures in de bouw en techniek, tot aan zorg, zakelijke dienstverlening, groen en horeca. Irma houdt zich bezig met de klantenrelaties, het contact met sociale instanties zoals het UWV en de gemeente en met de medewerkers. Ondertussen doet ze dit niet meer in haar eentje, maar samen met Mark Serano. Hij richt zich op klanten én medewerkers. 

Vestiging Nunspeet

Actief in de regio Nunspeet, Hierden, Harderwijk, Vierhouten, Elspeet, Doornspijk, Elburg

De vestiging Nunspeet is de jongste vestiging en heeft haar deuren in 2015 geopend. Lizet der Kinderen en Reinard Schouten runnen samen de vestiging. Reinard heeft al jaren lang ervaring in de uitzendbrache en heeft veel contacten opgebouwd in de omgeving Nunspeet, zowel met bedrijven als met medewerkers. Lizet richt zich op het werven en selecteren van medewerkers en biedt ondersteuning op administratief vlak. De vestiging groeit gestaag. Steeds meer bedrijven en medewerkers weten DieSel Nunspeet te vinden.

Door hun persoonlijke en betrokken werkwijze maken zij het verschil!

 

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.