Over DieSel

Ermelo 0341 - 561 835

Twello 0571 - 280 580

Nunspeet 0341 - 217 060

Persoon

Over DieSel Personeelsdiensten

Wij gaan net dat stapje verder

DieSel Personeelsdiensten werkt samen met de Axxent Groep in Uddel. DieSel Personeelsdiensten is jaren geleden gestart met de vestiging in Ermelo met Theo Bronkhorst aan het roer. In eerste instantie was dat aan de Stationsstraat, later volgde een verhuizing naar het Raadhuisplein.

DieSel Personeelsdiensten staat voor Dienstverlening en Selectie. Wij van DieSel Personeelsdiensten bieden klanten een totaaloplossing. Onze werkwijze is heel persoonlijk en betrokken. We gaan voor de lange termijn samenwerking en dat zorgt voor meer binding. Zo komen wij al jaren bij onze klanten over de vloer. Lange relaties gaan wij ook aan met onze medewerkers.  Een groot deel van onze medewerkers hebben we in vaste dienst. Dat kom je doorgaans niet tegen in de uitzendbranche. Onze medewerkers zijn de brandstof voor uw bedrijf.

 

Vestiging Ermelo

Actief in de regio Ermelo, Harderwijk, Putten, Nijkerk, Zeewolde, Biddinghuizen, Randmeren.

Ondertussen runt Theo Bronkhorst de vestiging in Ermelo al lang niet meer in zijn ééntje. Reinard Schouten en Erica Dijkgraaf zijn al meer dan vijf jaar niet meer weg te denken bij DieSel Ermelo en sinds 2017 is Wietske Kroondijk bij de club gekomen. Theo houdt zich vooral bezig met technische vacatures, Reinard pakt de overige functies op zoals administratie, schoonmaak en logistiek. Bovendien is Reinard ook werkzaam voor de vestiging in Nunspeet. Erica zorgt voor de inschrijvingen, urenverwerking, facturatie en Wietske focust zich op het werven en selecteren van medewerkers.

DieSel Ermelo is trots op het feit dat zij al 10 jaar een stabiele partner zijn voor zowel het regionale bedrijfsleven als voor hun medewerkers.

 

Vestiging Twello

Actief in Twello, Klarenbeek, Voorst, Zupthen, Vaassen, Deventer, Apeldoorn en Lochem

Behalve in Ermelo is DieSel Personeelsdiensten ook al enige jaren actief in Twello. Sinds 2012 heeft Irma ten Bulte ervoor gezorgd dat DieSel Personeelsdiensten niet meer weg te denken is uit Twello en omgeving. DieSel Twello is breed georiënteerd; van vacatures in de bouw en techniek, tot aan zorg, zakelijke dienstverlening, groen en horeca. Irma houdt zich bezig met de klantenrelaties, het contact met sociale instanties zoals het UWV en de gemeente en met de medewerkers. Sinds 2015 krijgt ze op het gebied van administratie en werving & selectie ondersteuning van Lizet der Kinderen.

 

Vestiging Nunspeet

Actief in de regio Nunspeet, Hierden, Harderwijk, Vierhouten, Elspeet, Doornspijk, Elburg

De vestiging Nunspeet is de jongste vestiging en heeft haar deuren in 2015 geopend. Nathalie van Goor en Reinard Schouten runnen samen de vestiging. Nathalie is een echte Nunspeetse en weet daardoor precies wat er in Nunspeet speelt en waar bedrijven en medewerkers behoefte aan hebben. Samen met Reinard die al jaren ervaring heeft in de uitzendbranche, groeit de vestiging Nunspeet gestaag. Steeds meer bedrijven en medewerkers weten DieSel Nunspeet te vinden.

Door hun persoonlijke en betrokken werkwijze maken zij het verschil!

 

DieSel Personeelsdiensten, dát werkt!