wasstraat-afbeelding1539333183

Medewerker Carwash regio Apeldoorn

Fulltime
Twello
Commercieel
wasstraat-afbeelding1539333183

Blinkende auto’s en stralende klanten!

Wil jij graag mensen blij maken met een blinkende auto, dan hebben wij een fantastische baan voor je!!

Ben jij die vlotte dame/heer, die ervoor zorgt dat jouw klanten met een brandschone auto en een enorme glimlach weer hun weg vervolgen. Dan hebben wij een fantastische baan voor je! Jij kan aan de slag bij de allermooiste carwash van Nederland.

Functie

Als carwash medewerker ben jij van begin tot eind verantwoordelijk voor de schoonmaak van de auto's. Klanten te woord staan, advies geven en er vooral voor zorgen dat ze met een glimlach en brandschone auto de weg weer op gaan. 

De functie als carwash medewerker is lekker actief en divers. Je hoeft niet bang te zijn om stil te staan! Sommige delen van de auto worden met een hogedrukreiniger gewassen, andere delen volautomatisch. Poetsdoeken moeten gewassen worden en ook moet het buitenterrein er altijd spik en span uitzien. En dat zijn drukke taken, helemaal als er op een topdag 1000 auto's door de wasstraat gaan!

Functie-eisen

Geen minimale opleiding vereist;
Werkervaring is niet nodig, maar wel een pré;
Volgens een vast rooster word je ingepland voor 4 dagen in de week van 9,5 uur per dag.
De carwash is ook de weekenden geopend, dus ook dit kunnen werkdagen zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor overname. De eerste periode werk je via ons. En als het goed bevalt van beide kanten word je overgenomen door de carwash. Verloning netjes volgens cao tankstations.

Heb je interesse aarzel dan niet, en grijp de telefoon en bel 0571-280580 of mail met twello@dieselpersoneel.nl

DieSel Personeelsdiensten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.