Medewerker bediening

Parttime
Twello
Horeca
diesel-horeca-bediening

Vacature horeca

Gezocht per direct een afwasmedewerker in Lochem

Je gaat aan het werk bij een restaurant op een vakantiepark in Lochem. De gasten die het restaurant bezoeken zijn heel verschillend; gezinnen, kinderen, senioren en stellen. Gasten kunnen in het restaurant, op het terras of aan de bar plaats nemen. Het restaurant is net overgenomen door een nieuwe eigenaar en daarom zijn wij bezig om een nieuw horeca team samen te stellen. Het restaurant is geopend voor lunch, diner maar ook voor koffie met gebak of een borrel.

Functie

Als medewerker bediening zorg jij ervoor dat het gasten aan niks ontbreekt. De sfeer in het restaurant is laagdrempelig en gezellig. Het is belangrijk dat gasten zich op hen gemak voelen. Jij levert daar een bijdrage aan doordat jij het leuk vindt om een praatje te maken met gasten en door jouw vriendelijke uitstraling. De werkzaamheden zijn onder andere het opnemen van bestellingen, drankjes vanaf dienblad serveren, borden uit serveren en het restaurant netjes en schoonhouden. Je werkt in een team, dus het is belangrijk dat jij goed overweg kunt met jouw collega's.

Benodigde kennis en vaardigheden

  • Je hebt ervaring met het lopen met dienbladen
  • Je hebt ervaring met het serveren van drie borden tegelijk, of je wilt dit leren
  • Je hebt een representatieve en vrolijke uitstraling
  • Je maakt graag een praatje met gasten
  • Fysiek ben je sterk, je vindt het niet erg om veel te lopen op een dag
  • Woonachtig in de omgeving Lochem

Arbeidsvoorwaarden

Het restaurant is elke dag geopend. Werkdagen en werktijden gaan in overleg. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent en ook bereid bent om in het weekend en in de avonden te werken. Je krijgt bij ons een uitzendovereenkomst.

Sollicitatieprocedure

Graag ontvangen we jouw CV en een korte toelichting over hoeveel uren je per week wilt werken. Binnen één week krijg je van ons een reactie.

 

Helaas is deze vacature niet meer actief.
Blijf op de hoogte met ons vacature alert.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.