Allround loodgieter/installateur

Fulltime
Nunspeet
Installatietechniek
diesel-loodgieter1518095214

Ben jij de ervaren, representatieve loodgieter waar wij naar op zoek zijn?

Je kunt direct en voor lange tijd aan de slag met uitzicht op een vast dienstverband!

Onze opdrachtgever is marktleider in Nederland op het gebied van comfortsanitair en woningaanpassingen.

De montagedienst zorgt er voor dat alle nieuwe badkamers tijdig en correct worden geïnstalleerd bij onze klanten. Jij als installatiemonteur, zorgt er voor dat alle werkzaamheden correct worden uitgevoerd. Je plaatst de comfort badkamer keurig afgewerkt, en zorgt er voor dat alles naar tevredenheid van de klant schoon en netjes wordt achter gelaten.

Jouw profiel:
Om succesvol te worden in deze functie ben je zeer nauwkeurig en precies. Door jouw enorme inzet, flexibiliteit en klantgerichtheid onderscheid jij je van andere installatiemonteurs. Je werkt zelfstandig en doelgericht en de klant is voor jou altijd koning!

Daarnaast voldoe je aan de volgende punten:


Afgeronde opleiding als loodgieter / installateur
Ervaring als loodgieter / installateur bij particulieren is een pré
Representatief voorkomen
Goede werkmentaliteit
In het bezit van rijbewijs B
Woonachtig in een straal van 35 km rond Nunspeet
 

Jouw carrière:
Jij vindt het belangrijk dat jij je ontwikkelt tijdens je werk, daarom werk je continu aan je eigen carrière. Als je bij onze opdrachtgever werkt dan ben je verzekerd van training en opleiding om nóg meer uit jezelf te halen. Het is een erkend leerbedrijf en je kunt je ambities dan ook waarmaken. Daarnaast kun je dagelijks in een mooie bedrijfsbus rijden. Uiteraard staan daar uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover en uitzicht naar een vast dienstverband!

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.