TIG lasser

Fulltime
Twello
Metaal
diesel-lasser-2

Ben jij de TIG lasser uit de omgeving Apeldoorn die zelfstandig vanaf tekening aan het werk gaat?

Dan heeft DieSel Personeelsdiensten een mooie baan voor jou in omgeving Apeldoorn als TIG lasser, met een goed salaris en een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.

Je gaat aan het werk voor een bedrijf gespecialiseerd in RVS. Het bedrijf verzorgt onder andere onderhoud- en reparatie aan machines, RVS las- en constructie werkzaamheden, RVS plaatwerk en het aanleggen en aanpassen van leidingwerk.

Functie

Als TIG lasser werk je zelfstandig of samen met je collega aan zeer diverse innovatieve projecten door heel Nederland.  Je werkt in de werkplaats of op locatie bij de klant. Je voert laswerkzaamheden uit in overeenstemming met de geldende veiligheids- en kwaliteitsnormen van de klant. 

Functie-eisen

Als ervaren TIG lasser heb jij ervaring met verschillende materialen, zo ook met RVS en daarnaast heb je ervaring met het lassen van milimeter plaatwerk. Je hebt een proactie werkhouding, je werkt vanaf tekening en je hebt oog voor detail. Trots ben je, op de producten die jij aflevert. 

Arbeidsvoorwaarden

Het is een fulltime functie voor lange tijd en je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Salaris in overleg en conform CAO metaalbewerking. Je mag per direct aan de slag!

 

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.