Glaszetter

Fulltime
Twello
Bouw
diesel-kunststofkozijnen1517917176

Heb jij geen hoogtevrees en heb jij jarenlang ervaring als allround glaszetter in de omgeving Deventer?

Dan heeft DieSel Personeelsdiensten een leuke baan als glaszetter in Deventer, voor een mooi salaris en prima arbeidsvoorwaarden.

Miljoenen, miljoenen liters verf heeft het bedrijf waarvoor jij aan het werk gaat op onderhoudsgevoelige objecten gekwast. Met meer dan 80 jaar ervaring is het bedrijf een grote speler op de markt, actief in de particuliere en zakelijke markt. Het bedrijf heeft 50 medewerkers in vaste dienst, het is een hecht team, waarin hard gewerkt wordt. Het bedrijf groeit hard, dus vandaar dat ze op zoek zijn naar uitbreiding.

Functie

Als glaszetter heb jij afwisselende werkzaamheden. Je verwijdert oud glas, sponning en kit, je herstelt beschadige kozijnen,  je plaatst glazen ruiten ( enkel, dubbel en speciaal glas ) in ramen en kozijnen, zowel bij bestaande gebouwen als bij nieuwbouw. Daarnaast moet het glas opgemeten worden, gesneden en veilig vervoerd worden. Ook het kitten en afwerken hoort erbij. Samen met een collega ga je op pad en zorg jij bij elke klus dat jij, jouw collega en de klant zeer tevreden zijn met het resultaat. De werkzaamheden zijn in de regio Deventer/Apeldoorn/Zutpen. 

Funtie-eisen

Je hebt ervaring als glaszetter of je bent bereidt om het vak te leren. Uiteraard heb jij geen hoogtevrees, ben je in het bezit van een VCA-certificaat en woon je in de omgeving Deventer. Ervaring of niet, jij werkt altijd netjes, je hebt oog voor detail en je bent klantvriendelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Als glaszetter kun je direct fulltime aan de slag. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform schilders CAO. Ben jij enthousiast en is de klant tevreden met jouw vaardigheden? Dan is de kans groot dat je een arbeidsoveenkomst bij de opdrachtgever krijgt. 

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.