Financieel administratief medewerker (m/v)

Ermelo
Administratief
diesel-commercieel

Vacature financieel administrief

Wij zoeken voor onze relatie een financieel adminstratief medeweker m/v in de omgeving van Ermelo

Over de functie:

Financieel, administratieve functie. De financiële administratie van onze relatie bestaat uit 2 fte. Aansturing gebeurt door de eerste financieel-administratief medewerker.

In beginsel betreffen de werkzaamheden de dagelijkse administratieve taken: crediteurenbeheer, debiteurenbeheer en verwerken bankafschriften. Specifieke werkzaamheden van de organisatie daarbij zijn het onderhouden van de huurdersadministratie, het doorvoeren van huurindexaties, verzekeringenbeheer. Onderdeel van het werk is het contact opnemen per mail, per brief en telefonisch met debiteuren (huurders). Hieronder zijn ook Duitse huurders. 

Gewenste ervaring:

  • Potentie, enthousiasme en een goede inzet zijn belangrijker dan ervaring. Enige relevante werkervaring is desondanks wel gewenst.
  • Schriftelijke en mondelingen vaardigheden in Nederland en Duits moeten toereikend te zijn. Hiermee wordt bedoeld: correcte en enigszins formele schriftelijke vaardigheden in het Nederlands, in staat zijn om mondeling en schriftelijk in het Duits te kunnen communiceren.
  • Inhoudelijke kennis, onder meer op gebied van btw-regelgeving.
  • Accuraat en zelfstandig kunnen werken is een must.

Zie jij jezelf terug in de bovenstaande functie eisen en/of heb je interesse dit vak te leren? Reageer dan snel hieronder, of stuur je cv met motivatie naar ermelo@dieselpersoneel.nl

Helaas is deze vacature niet meer actief.
Blijf op de hoogte met ons vacature alert.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.