Dumperchauffeurs

Fulltime
Twello
Grondverzet
diesel-dumper-chauffeur-1

Kun jij als geen ander een dumper de baas?

Dan regelt DieSel Twello de dumper, een prima salaris en eerlijke arbeidsvoorwaarden

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij met regelmaat op zoek naar dumperchauffeurs. Onze opdrachtgevers zijn grondverzetbedrijven in de omgeving Twello, Apeldoorn en Lochem. Het zijn familiebedrijven waar hard gewerkt wordt, afspraken nagekomen worden en de sfeer onderling goed is.

Functie

De werkzaamheden bestaan uit het aan-, en afvoeren van los materiaal ( zand, grind, vervuilde grond ) op diverse projecten. Als dumperchauffeur ben je geheel verantwoordelijk voor de dumper, dus het is belangrijk dat je ervaring hebt en zelfstandig kunt werken. Het laden en lossen op moeilijk bereikbare plaatsen is voor jou geen probleem. Ook ben jij in staat om klein onderhoud en reparaties uit te voeren aan de dumper. 

Benodigde kennis en vaardigheden

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als dumperchauffeur
  • Je bent betrouwbaar en je komt je afspraken na
  • Je bent woonachtig in de omgeving Twello, Deventer, Apeldoorn of Lochem
  • Je voelt je verantwoordelijk voor de machine en het overige materiaal
  • Het in het bezit zijn van een VCA certificaat is een pré

Arbeidsvoorwaarden

In het grondverzet is de planning altijd kort van te voren bekend. Daarom is flexibiliteit vereist. De klussen varieren van een aantal dagen, aantal weken tot een aantal maanden. Ook kan het voorkomen dat er een medewerkers gezocht wordt ter versterking van het huidige team en dan is de vacature voor lange termijn.

Solliciatieprocedure

Graag ontvangen we jouw CV en een korte motivatie waarin je omschrijft in een paar zinnen waarom jij denkt dat je geschikt bent voor deze functie.

Helaas is deze vacature niet meer actief.
Blijf op de hoogte met ons vacature alert.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.