Vrachtwagenchauffeur

Fulltime
Twello
Transport
diesel-vrachtwagen-chauffeur-1

Materiaal vervoeren, laden, lossen, heftruck rijden, helpen sjouwen en om 18.00 uur aan de aardappels.

Ga jij bij ons aan de slag als vrachtwagenchauffeur in Apeldoorn? Dan weet je het zeker; geen dag is hetzelfde.

Als chauffeur maak jij onderdeel uit van een team dat er dagelijks voor zorgt dat de accommodatie voor feesten en evenementen tot in de puntjes verzorgd zijn. Al vier generaties lang is het bedrijf een grote speler op het gebied van verhuren van tijdelijke accommodaties en feest- en evenementententen. De evenementen varieren van muziekevenementen, bedrijfspresentaties tot een intiem bruiloftsfeest.

Je gaat aan het werk voor een familiebedrijf, dus 'niet lullen, maar poetsen'. De communicatielijnen zijn kort en niemand is te beroerd om elkaar even te helpen. Een informele werksfeer, waarin hard gewerkt wordt, maar met genoeg ruimte voor een geintje. 

Functie 

's Ochtends start je met een kop koffie en vanaf 07.00 uur gaat jouw werkdag beginnen. Je kijkt wat er op de planning staat, je laadt de vrachtwagen (met heftruck ) en je controleert of de materialen veilig en zonder schade vervoerd kunnen worden. Gecheckt? Dan start jij de trekkeroplegger combinatie en ben jij onderweg! Als je op de plek van bestemming bent aangekomen, los je het materiaal en indien nodig help je de standbouwers met sjouwen en het opbouwen van de tenten.

De ritten die jij rijdt zijn nationaal en met enkele uitzondering internationaal. Immers niet alleen in Nederland hebben bedrijven accomodatie nodig voor een feestje. Zijn de ritten in Nederland, dan ben je rond 17.00 uur weer terug op de zaak.

Functie-eisen

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor je eigen vrachtwagen, materiaal, het laden en lossen en indien nodig help jij graag je collega's uit de brand. We zoeken dus een verantwoordelijke, vrolijke en flexibele chauffeur, in het bezit van rijbewijs CE, code 95 en een heftruckcertificaat. Het is prettig als je woonachtig bent in de omgeving Apeldoorn.

Arbeidsvoorwaarden

Doordat de feesten en partijen seizoensgebonden zijn, is het werk in eerste instantie tot ongeveer oktober. Wel kun je fulltime aan het werk en ben je 's avonds lekker op tijd thuis. Je krijgt een arbeidsovereenkomst bij ons, DieSel Personeelsdiensten. Dat betekent dat je te maken hebt met een kleine organisatie, met veel persoonlijk contact en eerlijke arbeidsvoorwaarden. 

 

DieSel Personeelsdiensten, dát werkt!