Junior calculator bouw

Fulltime
Twello
Bouw
diesel-administratiefman

Ben jij de leergierige calculator die niet kan wachten om in omgeving Apeldoorn in de bouw aan het werk te gaan?

Dan heeft DieSel Personeelsdiensten een mooie baan als junior calculator voor jou!

Je gaat aan het werk voor een familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring met in allerlei soorten bouwprojecten. De bouwprojecten varieren van nieuwbouw, kleinbouw, industrie, appartementen tot aan transport en logistiek. 

Functie

Als junior calculator ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het calculeren van diverse bouw projecten. Je bent bezig met het opstellen van begrotingen van materialen en uren. Daarnaast vraag je offertes op, beoordeelt deze en je denkt na over besparingen. Je werkt nauwkeurig, je hebt oog voor detail en je luistert goed naar collega's. 

Functie-eisen

Als junior calculator word je intern opgeleid, dus dat betekent dat jij goed luistert, open staat voor feedback, proactief aan het werk gaat en beschik je over een afgeronde HBO bouwopleiding en ben je woonachtig in de omgeving Apeldoorn. Je gaat aan het werk op twee werkplekken en daarom beschik je over een rijbewijs en een eigen auto.

Arbeidsvoorwaarden

Het is een fulltimefunctie voor lange tijd. Je wordt intern opgeleid en salaris en arbeidsvoorwaarden conform de bouw CAO. Je kunt per direct aan de slag! 

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.