Buitendienstmonteur

Fulltime
Nunspeet
Techniek
hangbrug

Vacature techniek

per direct een buitendienstmonteur zonder hoogtevrees gezocht in de omgeving Nunspeet

Jij gaat aan het werk als monteur bij een uniek bedrijf. Het bedrijf betreft een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van verhuur, montage, service en verkoop van (tijdelijke) hangbruginstallaties. Zij verhuren en monteren dagelijks hangbruginstallaties op diverse locaties in Nederland voor o.a. vastgoedonderhoudsbedrijven, gevelbeplatingsbedrijven, verhuurbedrijven, aannemersbedrijven etc. Tevens keuren en repareren zij hangbruginstallaties en takels voor derden in de goed uitgeruste werkplaats. Het team van monteurs bestaan uit jonge en enthousiaste jongens waar je veel mee op pad gaat om samen door het hele land de klussen te klaren.

Functie

De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig monteren, remonteren, demonteren, en transporteren van hangbruginstallaties door heel Nederland. Evt. kan je op den duur leiding gaan geven aan inleenkrachten. De installaties moeten worden getest, gecontroleerd en moeten worden vrij gegeven. Ook het instrueren en uitleg geven aan de klanten behoort tot je taken. Er wordt van je verwacht dat je kan assisteren in de werkplaats en dat je kan bijspringen bij evt. storingen.

Ook het laden en lossen van de installaties is ook één van je taken naast natuurlijk alle voorkomende werkzaamheden.

 
Benodigde kennis en vaardigheden

In bezit van rijbewijs B (BE is een pré)
VCA certificaat, (of de bereidheid om deze op korte termijn te halen)
GEEN hoogtevrees
geen 9-5 mentaliteit
een echte aanpakker
goed in teamverband kunnen werken
verantwoordelijk en betrouwbaar
beschikbaar voor minimaal 6 maanden
 

Arbeidsvoorwaarden

De opdrachtgever is op zoek naar iemand die zo snel mogelijk fulltime beschikbaar is.

Kans op een vaste aanstelling binnen dit jonge en enthousiaste bedrijf. Doorgroeimogelijkheden en een goed salaris. De functie is per direct beschikbaar

 

Sollicitatieprocedure

Wat wij graag ontvangen is:

Jouw CV waarop te lezen is dat jij beschikt over de juiste kennis en vaardigheden, en woonachtig bent in de omgeving Nunspeet.

Denk jij dat geschikt bent? Solliciteer dan snel t.a.v. Nathalie van Goor en refereer naar de vacature buitendienstmonteur.

 

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.