Bouwhulp

Fulltime
Twello
Bouw
bouw-algemeen

Ben jij een sterke handige Harry of Harriët die van aanpakken weet?

Solliciteer dan naar bouwhulp bij DieSel!

Wil jij ZZP'ers helpen, aan de slag voor kleine aannemers of op grote projecten van bouwbedrijven? In de regio Apeldoorn, Deventer en Zwolle  hebben wij regelmatig vacaturs bouwhulp voor handige en lichamelijk sterke mannen en vrouwen. Dit werk is ideaal als jij graag wat extra uren per week wilt werken of nog op zoek bent naar een baan. Jouw uitzendovereenkomst bij ons is per dag opzegbaar, je zit dus nergens aan vast. 

Functie

Jij zorgt ervoor dat de processen op de bouw soepel verlopen. Jouw werk varieert van het verwijderen van stempels, sjouwen, slopen, opruimen tot het ondersteunen van timmermannen en metselaars. Je ondersteunt collega's in de bouw, daarom is het belangrijk dat jij goed kunt luisteren en communiceren. Daarbij denk je altijd aan de veiligheid van zowel je collega's als jezelf.

Wat vragen wij van jou

  • Een goede lichamelijke gezondheid
  • Je woont binnen 50 kilometer rondom Twello
  • Je hebt een rijbewijs en een auto

Wat bieden wij jou

  • Zowel korte als lange opdrachten, variërend van één dag tot enkele dagen tot een aantal weken. Dit geven wij van tevoren eerlijk aan.
  • Je mag aan de slag voor verschillende opdrachtgevers. Soms kun je daardoor in totaal fulltime werken, maar dat kunnen we niet beloven.
  • Salaris en andere voorwaarden conform de bouw CAO. Denk b.v. aan kilometervergoeding, gereedschapsgeld en als je daar recht op hebt ook bouwpensioen en ADV dagen.

Enthousiast geworden? Mooi! Reageer dan snel. Klik op onderstaande button en laat ons weten waarom jij geschikt bent! Je kunt ook altijd bellen met Irma & Jacomien op 0571-280580 of mail naar twello@dieselpersoneel.nl Voor meer informatie en een bak koffie ben je van harte welkom op ons kantoor aan de Dorpsstraat 8a in Twello.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.