Bouwvakhelper

Fulltime
Twello
Bouw
bouw-algemeen1512052833

Sjouwen, timmeren, slopen, schilderen, boren, jij draait je hand er niet voor om.

Dan heeft DieSel Twello een mooie baan als bouwvakhelper voor jou, met een mooi salaris en eerlijke arbeidsvoorwaarden.

Voor verschillende opdrachtgevers zijn we met regelmaat op zoek naar handige en fysiek sterke mannen. We zoeken bouwvakhelpers die ZZP-ers willen helpen, aan het werk gaan voor kleine aannemers, maar ook bouwvakhelpers die aan het werk gaan op grote projecten van landelijk opererende bouwbedrijven. Het werkgebied waar wij ons op richten is in de omgeving Apeldoorn, Deventer en Zwolle.

Functie

Als bouwvakhelper ben jij in staat om verschillende werkzaamheden uit te voeren. De werkzaamheden varieren van het verwijderen van stempels, sjouwen, slopen, opruimen en het ondersteunen van timmermannen en metselaars. Omdat jij ondersteuning biedt op de bouw is het belangrijk dat jij goed kunt luisteren naar collega's en goed kunt communiceren. Jij zorgt ervoor dat de processen op de bouw zo soepel mogelijk verlopen en je denkt daarbij altijd aan de veilighied van jezelf en van je collega's.

Benodigde kennis en vaardigheden

  • Fysieke goede gezondheid
  • Woonachtig binnen een straal van 50KM van Twello
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

Arbeidsvoorwaarden

De duur van de opdrachten varieren sterk. Soms is het een opdracht voor één dag, soms voor een aantal dagen en soms voor een aantal weken. Wij zullen dit van te voren altijd eerlijk aangeven. Deze functie vullen wij voor verschillende opdrachtgeves in, dus het kan ook zijn dat je voor diverse opdrachtgeves aan het werk gaat en zo toch aan fulltime uren komt. Echter omdat wij geen valse beloftes willen maken, kunnen wij dit van te voren helaas niet beloven.

Je ontvangt van ons een uitzendovereenkomst maar wij houden ons uiteraard netjes aan de bouw cao. Denk hierbij aan salariering, KM vergoeding woon-werkverkeer, gereedschapsgeld en als je daar recht op hebt, het bouwpensioen en ADV dagen.

Deze opdracht is ideaal als jij graag wat extra uren per week wilt werken of als je nog op zoek bent naar een baan. De uitzendovereenkomst die je bij ons krijgt is per dag op zegbaar, dus als je ergens anders een vaste baan kunt krijgen, dan zit je bij ons nergens aan vast.

Sollicitatieprocedure

Graag ontvangen we jouw CV en een korte toelichting over hoeveel uren je per week wilt werken. Binnen één week krijg je van ons een reactie.

 

 

Helaas is deze vacature niet meer actief.
Blijf op de hoogte met ons vacature alert.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.