Bijbaan

Bijbaan
Nunspeet
Detailhandel

Bijbaan in Nunspeet

Voor een echte aanpakker

Wij zoeken een aanpakker voor bij een biologische winkel.

Functie

Als aanpakker spring jij bij waar nodig; je helpt bestellingen voor horecazaken klaar maken, je verpakt vlees, je helpt klanten in de winkel, je maakt schoon (geen zorgen, er wordt niet geslacht dus je zult geen bloed tegen komen)  en je ondersteunt je collega waar nodig. Genoeg afwisseling en een leuke manier om wat geld bij te verdienen.

Functie-eisen

Je hebt geen ervaring nodig, als je er maar zin in hebt! Wel is het goed om te weten dat je dozen moet tillen, je klanten te woord staat en je veel zelfstandig aan het werk gaat. Als je klaar bent met je werkzaamheden, durf je jouw werkgever om een nieuwe opdracht te vragen.  Wat ook belangrijk is, is dat je veel met de eigenaar samenwerkt. Hij rekent op je. Dus als je afspreekt om te komen werken, dan laat je je werkgever natuurlijk niet in de steek.

Arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor 2 a 3 middagen per week en eventueel op zaterdag. Ben jij druk met bijvoorbeeld sport of school en kun je bijvoorbeeld één middag per week werken of alleen op zaterdag? Reageer dan ook gerust.

Bij voorkeur worden er vaste middagen afgesproken waarop je aan het werk gaat, maar als jij flexibel bent, dan is jouw werkgever dat zeker ook. De cao die bij het bedrijf gehanteerd wordt is de cao slagersbedrijf. Het bruto uurloon dat je gaat verdienen hangt af van je leeftijd.

Sollicitatieprocedure

Reageer door te klikken op onderstaande knop. Als je vragen hebt naar aanleiding van de vacature, bel gerust naar Lizet der Kinderen, 0341-217060

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.