Bezorger witgoed

Fulltime
Twello
Detailhandel
diesel-bezorger-witgoed

Vacature detailhandel

Gezocht per direct een bezorger witgoed

Je gaat aan het werk voor een bedrijf gespecialiseerd in home-elektronica die zich onderscheidt door een persoonlijke advies. Elke dag staan de medewerker klaar om klanten te voorzien van een passend en professioneel advies. Het vaste team zorgt voor een vertrouwd beeld. De winkel maakt uit van een winkelketen en daarnaast beschikken ze ook over een webwinkel. Echter persoonlijk contact met klanten staat altijd voorop. 

Functie

Als bezorger van witgoed en overig apparatuur heb jij een afwisselende functie. Je bent verantwoordelijk voor het vervoeren van de producten, het installeren, maar ook voor de communicatie met de klant. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf. Als geen ander snap jij dat de klant hulp nodig heeft en samen met jouw collega zorg jij ervoor dat de klant tevreden is. 

Benodigde kennis en vaardigheden

  • In het bezit van rijbewijs B
  • Je voelt je verantwoordelijk voor de producten die je vervoert
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent representatief
  • Affiniteit met het installeren van verschillende apparatuur
  • Een goede fysieke gezondheid

Arbeidsvoorwaarden

Het is een fulltime functie voor lange tijd. Beloning conform CAO detailhandel.

Sollicitatieprocedure

Graag ontvangen we jouw CV en een korte motivatie waarin je omschrijft in een paar zinnen waarom jij denkt dat je geschikt bent voor deze functie.

 

Helaas is deze vacature niet meer actief.
Blijf op de hoogte met ons vacature alert.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.