Akkerbouwmedewerker

Fulltime
Nunspeet
Groen
diesel-tractor-chauffeur1529396973

Aan het werk in de buitenlucht, op de tractor en met veel vrijheid? Start direct als akkerbouwmedewerker in omgeving Zeewolde

Wij hebben voor jou een leuke baan met een prima salaris!

Je gaat aan het werk voor een boer in de omgeving Zeewolde. Er worden verschillende gewassen verbouwt, maar met name spruiten.

Functie

Als akkerbouwmedewerker ben jij verantwoordelijk voor de teeltverzorging van diverse gewassen. Denk hierbij aan spuitwerkzaamheden tijdens het seizoen, maar ook aan de oogst en overige najaar werkzaamheden. Je vindt het niet erg om hard te werken en lange dagen te maken. Het is een fulltime functie met wisselende werktijden. De werktijden hangen af van het weer, maar dat is voor jou, als ervaren akkerbouwmedewerker geen probleem.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een T-rijbewijs en je hebt ervaring met trekkerwerk. Het is een pré als je ervaring hebt met spruiten.

Sollicitatieprocedure

Zie jij dit werk wel zitten? Reageer dan snel online of bel naar ons kantoor voor een afspraak met een kop koffie. Je kunt bellen naar 0341-217060 en vragen naar Reinard of Lizet.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.