Afwasser

Parttime
Twello
Horeca
diesel-horeca-afwasser

Vacature horeca

Per direct een afwasmedewerker in Lochem

Je gaat aan het werk bij een restaurant op een vakantiepark in Lochem. De gasten die het restaurant bezoeken zijn heel verschillend; gezinnen, kinderen, senioren en stellen. Gasten kunnen in het restaurant, op het terras of aan de bar plaats nemen. Het restaurant is net overgenomen door een nieuwe eigenaar en daarom zijn wij bezig om een nieuw horeca team samen te stellen. Het restaurant is geopend voor lunch, diner maar ook voor koffie met gebak of een borrel.

Functie

Als afwasser zorg jij ervoor dat alles soepel loopt in de spoelkeuken zodat jouw collega's hun werk goed kunnen uitvoeren. Je zorgt ervoor dat de afwas schoon is, servies en andere spullen op tijd op hun plek staan en waar nodig help je jouw collega's in de keuken of achter de bar.

Benodigde kennis en vaardigheden

  • Hard willen werken
  • Netjes kunnen werken
  • Ervaring in de horeca is een pré
  • Woonachtig in de omgeving van Lochem
  • Beschikbaar doordeweeks en in het weekend. Werkdagen en tijden in overleg

Arbeidsvoorwaarden

Het restaurant is elke dag geopend. Werkdagen en werktijden gaan in overleg. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent en ook bereid bent om in het weekend te werken. Je krijgt bij ons een uitzendovereenkomst.

Sollicitatieprocedure

Graag ontvangen we jouw CV en een korte toelichting over hoeveel uren je per week wilt werken. Binnen één week krijg je van ons een reactie.

 

 

Helaas is deze vacature niet meer actief.
Blijf op de hoogte met ons vacature alert.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.