Vrachtwagenchauffeur CE met code 95

Fulltime
Twello
Transport
diesel-vrachtwagen-chauffeur-1

Bezorg een feest of legertraining! Vrachtwagenchauffeur én teamondersteuner feest- en legertenten

Ben jij onze teamworker met rijbewijs CE en code 95? Reageer snel!

Onze klant is een echt familiebedrijf en gevestigd in een sfeervol oud pand vlakbij Zutphen. Het bedrijf zet zich al bijna honderd jaar met hart en ziel in voor evenementen en tijdelijke accommodaties. Passend, representatief, comfortabel en veilig. Voor dit bedrijf zoeken wij een fulltime vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en code 95.

Het gaat om een afwisselende job bij een uniek bedrijf. Je verzorgt het vervoer van feest- en legertenten in heel Nederland. Laden en lossen doe je zelf. Daarnaast ondersteun je het team met hand- en spandiensten tijdens opbouw en afbouw. Je werkt overdag maar de eindtijd verschilt. De ene keer ben je om 16.00 uur thuis, de andere keer om 22.00 uur. 

Wat vragen wij van jou

  • Je hebt rijbewijs CE met code 95
  • Je bent fulltime beschikbaar 
  • Je bent een teamworker die graag de handen uit de mouwen steekt

Wat bieden wij 

  • een fulltime baan op uitzendbasis
  • een uniek bedrijf met een fijne werksfeer 
  • uitdagend en afwisselend werk

Zie jij jezelf al rijden? Grijp je muis, klik op onderstaande button en laat ons weten waarom jij de geschikte medewerker bent! Je kunt ook altijd bellen met Irma & Jacomien op 0571-280580 of mail naar twello@dieselpersoneel.nl Voor meer informatie en een bak koffie ben je van harte welkom op ons kantoor aan de Dorpsstraat 8a in Twello.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.