Vergunningverlener Milieu

Twello
Overheid/milieu
windmolens

Onze opdrachtgever in de regio Zwolle is een kleine zeer klantgerichte organisatie met een bijzonder goede en collegiale werksfeer. Dit bedrijf is gespecialiseerd in advisering op het gebied van regelgeving in de bouw, milieu, ruimtelijke ordening of andere Wabo vraagstukken. Opdrachtgevers besparen tijd en geld door dit werk uit te besteden. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ondersteuning van Gemeenten en Omgevingsdiensten. Voor dit bedrijf zoeken wij per direct een Vergunningverlener Milieu

Jouw functie

Vanuit reguleringsoogpunt zorg je voor een optimale milieuprestatie van bedrijven. Om dit te bereiken ontwikkel je operationeel beleid, stelt de noodzakelijke producten -waaronder vergunningen- vast en zorgt voor de uitvoering. Je legt verantwoording af aan het hoofd van de afdeling Vergunningen. De dagelijkse (inhoudelijke) voortgang en kwaliteit van het werk bespreek je in eerste instantie met de coördinator. In een vakinhoudelijke adviserende rol verstrek je informatie aan burgers en bedrijven. Daarnaast moet je met overtuigingskracht verplichtingen kunnen opleggen op basis van kennis en deskundigheid.

Jouw opleiding & ervaring

  • een afgeronde relevante HBO opleiding in de richting van milieu, bijvoorbeeld Milieukunde
  • ervaring als vergunningverlener Milieu bij een adviesbureau, gemeente, provincie of omgevingsdienst is een pré
  • kennis van relevante wet- en regelgeving
  • uitstekende communicatieve vaardigheden

Jouw persoonlijke profiel

  • je bent gedreven en enthousiast, je wil jezelf ontwikkelen en verbeteren
  • je bent professioneel en klantgericht
  • je stelt je flexibel en dienstverlenend op, je gaat altijd voor kwaliteit
  • je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken
  • je kunt goed projectmatig werken, zowel zelfstandig als in teamverband
  • je herkent klantwensen en vertaalt ze moeiteloos naar klangerichte oplossingen

Wat bieden wij jou

Je komt direct bij onze opdrachtgever in dienst; een klantgerichte dienstverlener op zowel publiek als privaat gebied. Er wordt projectmatig en op interimbasis gewerkt. Je maakt onderdeel uit van een een klein team van 65 medewerkers met een uitstekende werksfeer en ruimte voor eigen inbreng. Het is een platte organisatie waarbij het gevoel klopt. Je kunt rekenen op erkenning, waardering en doorgroeimogelijkheden. Bovendien krijg je de ruimte om je eigen werktijden in te delen.

Is dit de ideale baan voor jou? Bel dan met Irma & Jacomien op 0571-280580 of mail naar twello@dieselpersoneel.nl Voor meer informatie en een kop koffie ben je van harte welkom op ons kantoor aan de Dorpsstraat 8a in Twello.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.