Toezichthouder Bouw

Twello
Overheid/bouw
overlegopbouwplaats2verkleind

Afgeronde MBO of HBO Bouw en handhavingservaring? Lees snel verder!

Direct aan de slag bij een zeer klantgericht bedrijf

Onze opdrachtgever in de regio Zwolle is een kleine zeer klantgerichte organisatie met een bijzonder goede en collegiale werksfeer. Dit bedrijf is gespecialiseerd in advisering op het gebied van regelgeving in de bouw, milieu, ruimtelijke ordening of andere Wabo vraagstukken. Opdrachtgevers besparen tijd en geld door dit werk uit te besteden. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ondersteuning van Gemeenten en Omgevingsdiensten. Voor dit bedrijf zoeken wij per direct een Toezichthouder Bouw

Jouw functie

Je gaat aan de slag bij gemeenten met toezicht en controle van onder andere de woningwet, bouwverordening, monumentenwet, plaatselijke algemene verordening enz. Verder schakelen wij je in om technische controles uit te voeren van bouw- en sloopprojecten. Je adviseert ook over bouw- en sloopvergunningen naar aanleiding van controles of handhaving.

Jouw opleiding & ervaring

  • een afgeronde MBO/MTS-bouwkunde of HBO/HTS-bouwkunde opleiding
  • een afgeronde ABW-I en/of ABW-II opleiding
  • enkele jaren werkervaring als handhaver/inspecteur is een pré
  • je bent adviesvaardig

Jouw persoonlijke profiel

  • je bent enthousiast en wil jezelf ontwikkelen en verbeteren
  • je bent professioneel en klantgericht
  • je stelt je flexibel en dienstverlenend op, je gaat altijd voor kwaliteit
  • je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken
  • je kunt goed projectmatig werken, zowel zelfstandig als in teamverband
  • je herkent klantwensen en vertaalt ze moeiteloos naar klangerichte oplossingen

Wat bieden wij jou

Je komt direct bij onze opdrachtgever in dienst; een klantgerichte dienstverlener op zowel publiek als privaat gebied. Er wordt projectmatig en op interimbasis gewerkt. Je maakt onderdeel uit van een een klein team van 65 medewerkers met een uitstekende werksfeer en ruimte voor eigen inbreng. Het is een platte organisatie waarbij het gevoel klopt. Je kunt rekenen op erkenning, waardering en doorgroeimogelijkheden. Bovendien krijg je de ruimte om je eigen werktijden in te delen.

Enthousiast? Mooi! Bel dan met Irma & Jacomien op 0571-280580 of mail naar twello@dieselpersoneel.nl Voor meer informatie en een bak koffie ben je van harte welkom op ons kantoor aan de Dorpsstraat 8a in Twello.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.