Jurist Ruimtelijke Ordening (RO)

Twello
Overheid/juridisch
aanhetwerkmetbouwtekeningverkleind

Jurist Ruimtelijke Ordening (RO)

Werken voor een zeer klantgericht bedrijf? Solliciteer nu!

Onze opdrachtgever in de regio Zwolle is een kleine zeer klantgerichte organisatie met een bijzonder goede en collegiale werksfeer. Dit bedrijf is gespecialiseerd in advisering op het gebied van regelgeving in de bouw, milieu, ruimtelijke ordening of andere Wabo vraagstukken. Opdrachtgevers besparen tijd en geld door dit werk uit te besteden. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ondersteuning van Gemeenten en Omgevingsdiensten. Voor dit bedrijf zoeken wij per direct een Jurist Ruimtelijke Ordening (RO)

Jouw funtie

Je ontwikkelt beleid met betrekking tot alle relevante aspecten op het gebied van ruimtelijke ordening. Daarnaast adviseer je daarover en voer je het ook uit. Je adviseert over het toepassen en uitvoeren van diverse wetten. Dit betekent onder andere werkzaamheden in handhavingszaken (aanschrijvingen), het behandelen van (complexe) afwijkingsprocedures, maar ook het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures. Je takenpakket kan naast het meer juridische werk ook bestaan uit het coördineren van bestemmingsplannen en het opstellen van beleidsnotities op het gebied van ruimtelijke ordening. Afhankelijk van de aard van je opdracht werk je op locatie bij de klant of bij ons op kantoor.

Jouw opleiding & ervaring

 • Een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau (bijvoorbeeld Planologie of Nederlands recht)
 • enkele jaren ervaring bij een gemeente is belangrijk
 • je hebt kennis van de relevante wetgeving
 • je bent adviesvaardig

 Jouw persoonlijke profiel

 • je hebt een gezond portie ambitie en je wil jezelf ontwikkelen
 • je bent bereid om workshops, kennissessies en cursussen te volgen
 • je bent professioneel en klantgericht
 • je stelt je flexibel en dienstverlenend op, je gaat altijd voor kwaliteit
 • je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken
 • je kunt goed projectmatig werken, zowel zelfstandig als in teamverband
 • je herkent klantwensen en vertaalt ze moeiteloos naar klangerichte oplossingen

 Wat bieden wij jou

Je komt direct bij onze opdrachtgever in dienst; een klantgerichte dienstverlener op zowel publiek als privaat gebied. Er wordt projectmatig en op interimbasis gewerkt. Je maakt onderdeel uit van een een klein team van 65 medewerkers met een uitstekende werksfeer en ruimte voor eigen inbreng. Het is een platte organisatie waarbij het gevoel klopt. Je kunt rekenen op erkenning, waardering en doorgroeimogelijkheden. Bovendien krijg je de ruimte om je eigen werktijden in te delen.

Past deze baan bij jou? Laat ons dan weten waarom! Je kunt bellen met Irma & Jacomien op 0571-280580 of mail naar twello@dieselpersoneel.nl Voor meer informatie en een bak koffie ben je van harte welkom op ons kantoor aan de Dorpsstraat 8a in Twello.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.