Casemanager Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (Wabo)

Twello
Overheid/bouw
windmolens

Casemanager Wabo

Casemanager worden op zowel publiek als privaat gebied? Dit is je kans!

Onze opdrachtgever in de regio Zwolle is een kleine zeer klantgerichte organisatie met een bijzonder goede en collegiale werksfeer. Dit bedrijf is gespecialiseerd in advisering op het gebied van regelgeving in de bouw, milieu, ruimtelijke ordening of andere Wabo vraagstukken. Opdrachtgevers besparen tijd en geld door dit werk uit te besteden. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ondersteuning van Gemeenten en Omgevingsdiensten. Voor dit bedrijf zoeken wij per direct een casemanager Wabo 

Jouw funtie

Je bent het aanspreekpunt op het gebied van de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (Wabo) en je geeft voorlichting aan klanten. Je beoordeelt en coördineert de aangevraagde omgevingsvergunningen (bouw), sloopvergunningen, vooroverlegplannen en principeverzoeken en zorgt voor de afhandeling daarvan. Je toetst de aanvragen aan het bestemmingsplan, het Bouwbesluit en andere relevante regelgeving. Je draagt zorg voor eventuele afwijkingsprocedures en adviseert het college hierover als dat nodig is. Je voert overleg met bewoners, bedrijven, instellingen en architecten over de voorgestelde plannen. Wij verwachten van jou ook een bijdrage in het optimaliseren van de procedures en de ontwikkeling en evaluatie van het beleid.

Jouw opleiding & ervaring

 • je hebt een afgeronde MBO/MTS-bouwkunde of HBO/HTS-bouwkunde opleiding
 • enkele jaren werkervaring als Casemanager is een pré
 • een afgeronde Ambtenaar bouw- en woningtoezicht ABW-I en/of ABW-II opleiding is een pré
 • je bent adviesvaardig

Jouw persoonlijke profiel

 • je bent enthousiast en wil jezelf ontwikkelen en verbeteren
 • je bent bereid om cursussen te volgen
 • je bent professioneel en klantgericht
 • je stelt je dienstverlenend op en gaat altijd voor kwaliteit
 • je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken
 • je kunt goed projectmatig werken, zowel zelfstandig als in teamverband
 • je bent flexibel, gedreven, stressbestendig
 • je herkent klantwensen en vertaalt ze moeiteloos naar klangerichte oplossingen

Wat bieden wij jou

Je komt direct bij onze opdrachtgever in dienst; een klantgerichte dienstverlener op zowel publiek als privaat gebied. Er wordt projectmatig en op interimbasis gewerkt. Je maakt onderdeel uit van een een klein team van 65 medewerkers met een uitstekende werksfeer en ruimte voor eigen inbreng. Het is een platte organisatie waarbij het gevoel klopt. Je kunt rekenen op erkenning, waardering en doorgroeimogelijkheden. Bovendien krijg je de ruimte om je eigen werktijden in te delen.

Herken jij je in dit profiel? Laat ons dan weten waarom! Je kunt bellen met Irma & Jacomien op 0571-280580 of mail naar twello@dieselpersoneel.nl Voor meer informatie en een bak koffie ben je van harte welkom op ons kantoor aan de Dorpsstraat 8a in Twello.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.