Bouwplantoetser / Vergunningverlener Bouw

Twello
Overheid/bouw
aanhetwerkmetbouwtekeningverkleind

Bouwplantoetser / Vergunningverlener

Onze opdrachtgever in de regio Zwolle is een kleine zeer klantgerichte organisatie met een bijzonder goede en collegiale werksfeer. Dit bedrijf is gespecialiseerd in advisering op het gebied van regelgeving in de bouw, milieu, ruimtelijke ordening of andere Wabo vraagstukken. Opdrachtgevers besparen tijd en geld door dit werk uit te besteden. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ondersteuning van Gemeenten en Omgevingsdiensten. Voor dit bedrijf zoeken wij per direct een bouwplantoetser / vergunningverlener

Jouw funtie

Je toetst diverse bouwplannen op specifieke onderdelen binnen het vergunningverleningsproces. Je kunt dan denken aan toetsen aan volledigheid, bestemmingsplan, welstand en het Bouwbesluit. Als bouwplantoetser bekijk je de technische kant van deze bouwplannen. Als vergunningverlener verleen je de daadwerkelijke vergunning op onder andere het gebied van kap-, sloop- en bouw. Als vergunningverlener heb je de juridische kijk op het verlenen van de vergunning en kijk je of dit allemaal volgens de richtlijnen van de gemeente is.

Jouw opleiding & ervaring

 • je hebt een afgeronde MBO/MTS-bouwkunde of HBO/HTS-bouwkunde opleiding
 • je hebt ervaring in het toetsen van diverse bouwplannen
 • enkele jaren werkervaring als bouwplantoetser is een pré
 • een afgeronde Ambtenaar bouw- en woningtoezicht ABW-I en/of ABW-II opleiding is een pré
 • je bent adviesvaardig

Jouw persoonlijke profiel

 • je bent enthousiast en leergierig
 • je bent professioneel, stelt je dienstverlenend op en gaat altijd voor kwaliteit
 • je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken
 • je kunt goed projectmatig werken, zowel zelfstandig als in teamverband
 • je bent flexibel, gedreven, stressbestendig
 • je herkent klantwensen en vertaalt ze zonder moeite naar klangerichte oplossingen

Wat bieden wij jou

Je komt direct bij onze opdrachtgever in dienst; een klantgerichte dienstverlener op zowel publiek als privaat gebied. Er wordt projectmatig en op interimbasis gewerkt. Je maakt onderdeel uit van een een klein team van 65 medewerkers met een uitstekende werksfeer en ruimte voor eigen inbreng. Het is een platte organisatie waarbij het gevoel klopt. Je kunt rekenen op erkenning, waardering en doorgroeimogelijkheden. Bovendien krijg je de ruimte om je eigen werktijden in te delen.

Ben jij onze man of vrouw? Laat ons dan weten waarom! Je kunt bellen met Irma & Jacomien op 0571-280580 of mail naar twello@dieselpersoneel.nl Voor meer informatie en een bak koffie ben je van harte welkom op ons kantoor aan de Dorpsstraat 8a in Twello.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.