CNC-verspaner

Fulltime
Harderwijk
Techniek
diesel-metaalbewerking-21528812510

CNC-verspaner

Per direct aan de slag bij een leuk klein familiebedrijf in regio Harderwijk

Onze opdrachtgever is een klein familiebedrijf in de regio Harderwijk dat bestaat uit vader, zoon en één werknemer. Omdat het werk sterk toeneemt zoeken wij voor deze klant met spoed een fulltime CNC-draaier.

Jouw functie

CNC-draaiers verspanen kunststof, metaal of hout met behulp van een computergestuurde freesmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor  het bepalen van de bewerkingsvolgorde, kritisch beoordelen van het productieproces, zonodig aanpassen van de CNC-programma’s, lezen van technische tekeningen, selecteren en instellen van de juiste gereedschappen, bepalen van de correcte opspanning, uitvoeren van productcontrole, vervaardigen van prototypes, afwerken van het product door middel van slijpen of afbramen en het verrichten van (preventief) onderhoud aan de freesmachines en draaibanken.

Wat vragen wij van jou

  • een opleiding tot CNC-verspaner, bijvoorbeeld MBO Verspaner fijnmechanische techniek (niveau 2), Allround verspaner (niveau 3) of CNC-frezer / CNC-draaier (niveau 3)
  • vriendelijk, flexibel en klantgericht zijn
  • zorgvuldigheid

Wat bieden wij

  • een fulltime job bij een klein familiebedrijf
  • verloning conform CAO opdrachtgever
  • reiskostenvergoeding € 0,19 per km

Enthousiast? Reageer dan snel. Klik op onderstaande button. Je kunt ook altijd bellen met Irma & Jacomien op 0571-280580 of mail naar twello@dieselpersoneel.nl Voor meer informatie en een bak koffie ben je van harte welkom op ons kantoor aan de Dorpsstraat 8a in Twello.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.