Manager Sales Team

Fulltime
Nunspeet
Commercieel
salesmanager

Gezocht Manager Sales Team m/v

Ben jij de Sales Manager met ervaring die wij zoeken voor ons Team?

Voor onze opdrachtgever in Nunspeet zijn wij per direct op zoek naar een Sales team Manager.

Jouw positie als Manager Sales Team
Als Manager Sales Team ben je verantwoordelijk voor zowel het Klant Contact Team dat verantwoordelijk is voor het maken van de afspraken aan huis en ook voor de Sales Adviseurs die de klanten thuis bezoeken. Met jouw enthousiasme, energie en daadkracht zorg jij dat jouw mensen met plezier en ondernemerschap samen verder bouwen .Klanttevredenheid en klantbeleving zijn de rode draad in de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Maar ook het coachen en trainen op onderscheidend advies en verkoopcompetenties blijven belangrijk.

 Ook geef je als Manager Sales Team input en toelichting op de commerciële rapportages met betrekking tot het salesteam. Wat is de analyse achter de cijfers, wat kunnen we er als organisatie of individuele medewerker van leren en hoe gaan we dit verbeteren, ombuigen of als voorbeeld laten zijn voor anderen binnen de organisatie. Verder verwachten we van jou een proactieve rol in het vormgeven en implementeren van de verkoopplannen. Je bent de spreekbuis van het salesteam naar de rest van de organisatie, in het bijzonder richting het Management Team. Je krijgt hiermee een uitdagende en dynamische functie die op tal van manieren naar eigen inzicht kan worden ingevuld.

Jouw profiel:
-HBO+ werk- en denkniveau
-Ruime ervaring als salesmanager: coach, inspirator en aanjager
-Sales (direct sales/B2C) is een passie
-Affiniteit met de doelgroep senioren
-Sterke organisatorische en analytische vaardigheden

Wij bieden:
-Een uitdagende en gevarieerde fulltime baan
-Een professioneel bedrijf met groeiambitie
-Prettige informele werksfeer met leuke collega’s
-Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals:
-Vast basissalaris en een aanvullende aantrekkelijke bonusregeling
-Representatieve auto
-Uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren
-25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

Sollicitatieprocedure:
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en zie je jezelf een bijdrage leveren aan de dienstverlening van onze klant solliciteer dan hieronder of neem contact met ons op: 0341-217060 of mail naar nunspeet@dieselpersoneel.nl

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.