Junior werkvoorbereider

Fulltime
Nunspeet
Administratief
diesel-administratief

Wil jij je carrière starten in een van de snelstgroeiende markten?

Wij zoeken een junior werkvoorbereider in Nunspeet.

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Als junior werkvoorbereider krijg je dé kans om hierin, binnen een enthousiast team, een waardevolle bijdrage te leveren.  De nadruk ligt in eerste instantie op orderverwerking. Geen order is hetzelfde, iedere order is op maat en vraagt om specifieke aandacht. De functie is dan ook zeer afwisselend en vraagt om precisie en secuur te werk gaan. De order moet kloppen zodat ons montageteam het juiste product compleet én op tijd kan monteren bij onze klant.

Benodigde kennis en vaardigheden

Om succesvol te worden in deze functie ben je zeer nauwkeurig, stressbestendig en een echte teamplayer. Ben jij op zoek naar een 2e stap in je carrière en wil je doorgroeien naar een functie van werkvoorbereider?

Hiervoor zal je eerst moeten investeren in onze productkennis en ligt de nadruk op orderverwerking zodat je een belangrijke schakel (vraagbaak) wordt binnen ons verkoop- en montageteam. Om daadwerkelijk te kunnen doorgroeien naar werkvoorbereider beschik je over een analytisch vermogen en cijfermatig inzicht.

Daarnaast voldoe je aan de volgende punten;

Afgeronde technische opleiding op mbo-niveau
Ervaring en/of affiniteit met sanitair (b.v. badkamer/keuken) is een pré
Kennis van MS  Office (Simar is wenselijk)
Goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)
Proactieve en flexibele werkmentaliteit
 

Bedrijf

Een prettige informele werksfeer en leuke collega’s. Jij vindt het belangrijk dat jij je ontwikkeld tijdens je werk, daarom werk je continue aan je eigen carrière.

Binnen de markt van veilige badkamers heeft het bedrijf een leidende positie. Het is de wens en ambitie om de bewezen succesformule verder uit te bouwen en in te toekomst met productinnovaties nieuwe markten aan te boren. Kortom een bruisend en ondernemend bedrijf!


Arbeidsvoorwaarden

Naast een on-te-job training biedt men een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring. En uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast dienstverband.

 

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.