Ervaren transportplanner

Fulltime
Nunspeet
Transport
administratiefmedewerkerman

Wij zoeken een transportplanner!

Ben jij een ervaren planner in de transport? Dan hebben wij een baan voor jou in de omgeving Uddel.

Je bent mede verantwoordelijk voor de dagelijkse transportplanning. Je stuurt alle binnenlandse en buitenlandse chauffeurs aan en bent aanspreekpunt voor alle operationele en strategische zaken bij onze relaties.

 Wie zoeken wij

  • Je hebt ervaring in het wegtransport inzake planning en bij voorkeur in de agrarische sector.
  • Je spreekt  Nederlands, Engels  en Duits, Frans is een pré.
  • Je hebt een flexibele instelling en geen 9 – 5 mentaliteit.
  • In deze functie verzorg je samen met je collega planner de volledige planning en de aansturing van chauffeurs en werkplaats.

 Waar ga je werken

Bij een middelgroot transportbedrijf met de cultuur van en de wortels in de Veluwse samenleving; authentiek, betrokken en integer. Gespecialiseerd in de logistiek voor de agrarische sector. Korte lijnen, veel inspraak en gericht op een beheerste groei. Onze mentaliteit is bevlogen en betrokken; ondernemerschap staat hoog in het vaandel en is onafhankelijk van de verhoudingen binnen de firma. Onze groei richt zich op schaalvergroting; Europa als geheel is ons focus gebied. Vanwege deze ontwikkelingen zijn wij toe aan een volgende stap binnen de planning.

 Wat bieden wij

Fulltime werk voor langere periode met kans op een vast contract.

Salaris naar ervaring en kundigheid.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.