Ik zoek scholieren of studenten

Voor net die extra werkzaamheden

In de avonden, het weekend of in de vakantie kan een scholier of een student een uitkomst zijn voor bepaalde werkzaamheden binnen uw bedrijf.

Samen met u bepalen wij wat voor type scholier of student het beste bij uw organisatie past en om welke periode de opdracht gaat. Wij gaan op zoek naar een geschikte kandidaat binnen, of buiten ons netwerk. Voordat wij een kandidaat aan u voorstellen hebben wij hem of haar uitgebreid gesproken met een kop koffie. Als wij denken dat de kandidaat bij uw organisatie past, dan stellen wij u daar zo snel mogelijk van op de hoogte.

Scholieren en studenten zijn bij ons altijd in dienst op uitzendbasis. Dat houdt in dat de scholier of student van ons een arbeidsovereenkomst krijgt en dat wij zijn of haar salaris betalen. Als opdrachtgever bent u gedekt voor werkgeversrisico’s zoals ziekte en ontslag. Als opdrachtgever betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren, reiskosten en eventueel netto vergoedingen op basis van de bij u geldende cao.

 

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.