Ik zoek tijdelijk personeel

Uitzenden, oproepbasis of payroll

Het kan natuurlijk zijn dat u door ziekte van uw vaste personeel, drukke periode’s of door onverwachte omstandigheden op zoek bent naar tijdelijk personeel. Wij kunnen u daarbij op verschillende manieren ondersteunen; uitzenden, oproepbasis of payroll. 

 

Uitzenden

Voor de gewenste flexibiliteit

Als u op zoek bent naar tijdelijk personeel dan kan een medewerker inhuren op uitzendbasis voor u een goede oplossing zijn. Samen met u stellen wij een functieprofiel op en bespreken we de duur van de periode. De door u aangegeven periode communiceren wij altijd eerlijk naar de kandidaat. Dus is de opdracht voor drie weken, dan zullen wij eerlijk communiceren naar de kandidaat dat het om een opdracht van drie weken gaat. Wij willen daarmee teleurstellingen bij onze medewerkers altijd zoveel mogelijk voorkomen.

Indien de opdracht onverwachts uitloopt, dan leggen wij dit voor aan onze medewerker. Vaak is dit geen probleem en is de medewerker juist blij dat hij of zij nog langer kan bij u kan blijven werken.

Al onze medewerkers die op uitzendbasis voor ons werken kennen wij goed. Ze zijn allemaal als kandidaat bij ons op gesprek geweest en bovendien heeft een groot deel van de medewerkers één of meerdere keren voor ons gewerkt. Er zijn zelfs medewerkers die bij ons een arbeidsovereenkomst hebben voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Als opdrachtgever betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren eventueel reiskosten of netto vergoedingen op basis van de bij u geldende cao.

 

Oproep basis

Voor de gaten in uw planning

Krijgt u uw planning niet rond met uw vaste medewerkers, dan kunnen wij u wellicht helpen met onze medewerkers die op oproepbasis voor u aan het werk gaan.

Bij opdrachten op oproepbasis is communicatie erg belangrijk. Samen met u stemmen wij af wat de werkzaamheden precies zijn, wat de functie-eisen zijn en om welke periode's de aanvragen gaan; zijn het opdrachten voor bijvoorbeeld één dag of meerdere dagen?

Deze informatie communiceren wij altijd eerlijk naar onze medewerkers, zodat zij weten waar ze aan toe zijn en teleurstellingen worden voorkomen. 

Als opdrachtgever betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren, reiskosten en eventueel netto vergoedingen op basis van de bij u geldende cao.

 

Payroll

Voor continue flexibiliteit

Ook als u op zoek bent naar tijdelijk personeel, dan kunt u gebruik maken van onze payroll dienst. Payroll houdt in dat u zelf een geschikte medewerker heeft gevonden, maar dat u de medewerker liever niet rechtstreeks in dienst neemt. De medewerker krijgt van ons een arbeidsovereenkomst en wij betalen de medewerker salaris. Dat betekent dat wij de werkgever van de medewerker zijn en dat u de opdrachtgever bent.

Als opdrachtgever betaalt u voor de daadwerkelijk gewerkte uren en eventuele reiskosten en eventueel netto vergoedingen op basis van de bij u geldende cao.

U bent vrij om de periode aan te geven waarin u gebruik wil maken van onze payroll dienst.

 

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.