1e Monteur / APK Keurmeester

Fulltime
Ermelo
Metaal
vacature-monteur-nunspeet

Als 1e monteur / APK Keurmeester ben je verantwoordelijk voor de service binnen het bedrijf en de tevredenheid van de klant

Wanneer je als 1e automoneur en APK keurmeester bij onze relatie aan de slag gaat is geen dag hetzelfde.

Voor onze relatie in de omgeving van Nunspeet zoeken wij een enthousiaste en vakbekwame 1e automonteur / APK Keurmeester. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de service binnen het bedrijf en de tevredenheid van de klant. Je bent hiervoor het aanspreekpunt dus je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede dosis gezond verstand.

Taken:

Je verricht allerlei werkzaamheden aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Grofweg houd je je bezig met de volgende zaken:

  • Je verricht onderhoud en reparaties aan personen- en kleine bedrijfsauto’s.
  • Je stelt diagnoses met behulp van meet- en regelapparatuur.
  • Je verhelpt storingen en defecten.
  • Je draagt er zorg voor dat de hoge kwaliteit en klanttevredenheid gehandhaafd blijft.

Functie eisen:

Naast een afgeronde opleiding 1e autotechnicus MBO niveau 3, aangevuld met APK herken jij je in de volgende punten:

  • Je bent klant- & servicegericht.
  • Je hebt oog voor kwaliteit.
  • Je kunt goed samenwerken.
  • Je bent flexibel.
  • Je bent in staat om zelfstandig te handelen.
  • Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden.

Wat hebben we te bieden:

Naast een prettige werksfeer in een bedrijf met een dorps karakter krijg je van ons en marktconform salaris (Volgens CAO). Daarnaast zorgen we voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bij de juiste klik volgt een vast contract.

Over het bedrijf:

In ruim 30 jaar tijd is onze relatie uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met drie bedrijfsafdelingen, bestaande uit Tuin- & Parkmachines, Autoservice en Machineverhuur. Met betrekking tot de autoservice, zijn zij een merkonafhankelijk autobedrijf waar je terecht kunt voor vakkundig onderhoud, reparatie en APK keuring van een (bedrijfs)auto. Van moderne auto tot youngtimer en klassiekers, je auto is hier in goede handen.

Sollicitatieprocedure:

Heb je interesse en herken je jezelf in bovenstaand profiel, stuur dan je cv en motivatie naar nunspeet@dieselpersoneel.nl of solliciteer hieronder.

 

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.